yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, September 18, 2011

Sneak peek : Qiestina beraya area KL pulak!

Phew, sangat fenat baruu balek open house sini sana kat Klang Valley area niii.memanglaa tradisi orang KL nii suke buat open house bila nak berakhir bulan syawal kan..
syiokkk sana sini jemputan makan sambil mengeratkan silaturrahim.
teraaaaaaaaamat lah banyak invitation momma dapat, mintak maaf ye mana yang qies tak sempat pegii tu.sowi sangat kat aryan & aleesya sbb qies tak dapat attend bufday party tuu.masa sangat tak mengizinkan.


tadi qies pegi 4 open house taw papa! *sila jeles*
ingatkan bila papa takde qies ngan momma dok umah diam-diam taapi JJCM jugaak.hehhe.
dah adee je yang mengajak kan.layaanss jee!


makngah ajak jenjalan mamam laah.bila lagi nak ziarah sedara mara & kengkawan kalau tak raya macam niii.
memula pegi openhouse 2 tempat kat bawah umah kita.pakcik jual nasi lemak & jual goweng pisang tuu invite datang open house.lepastuu hujan-hujan zass pegi umah nenek bahyah kat kelana jaya pulak.then g umah anty biebah kat KL.memanglaaah meronda KL jee.rugiii taw maklang tak ikot qies balek putrajaya, bestt okay JJCM raya.kan ramai kazen-kazen momma dok area sini..


okay, niii just sneak preview peektures jee.many many more pix kat entry lain eh :)




happy bufday uncle azaha, hubby to anty biebah mama baby arham yang syomel :)
papa taaula kan qies sukee sangat cake, nanes guling-guling bila momma mintaak pisau cake tuu tadi, bajet macam bufday diaa jee :P




sedap sangat mee sup kat umah atok usop jual nasi lemak tuu.qies sukee makan mee nii sampai habiss.kuah sup pun qies suke, momma suap laju je mamam :)




si kazen belangkas 2 oranggg nii paling happy dapat sesama JJCM :)
suke sangatlaa kak farra sbb adik ninina dah balek putrajaya.




alaaaaahai adik & kakak :)
cewaah lepak tepi pool depan JPM putrajaya after dah full tank perot.hehhe.


so schweeeeeeet! momma peveret peek nii, makngah mesti teruja nak cuciii tuu!




oloh oloh si syomel momma papa niii..main-main kat taman depan masjid putra dengan crochet hat nyaa.syomel takkk papa?
mestiii lagiiii rinduuu papa kat anak kesayangan papa kan..?






takpelaaah, papa jauh taaapi pakngah selalu dekat & manjakan qies tahap max!

:)



tadiii pegi open house sini sana seme tanya mana papa? hmmm.
papa pegi work laah, lagi 2 months++ baruuu papa balek.takpee 2 bulan tak lama manaa kan yayang.pejam celik pejam celikk je dah bole polokpolok sefamily.nanti papa balek mestii papa bawak kita JJCM sampaaai fenats macam selalu.hoyeaaah.


buat masa ini kita sabar menanti dan doakan papa selalu happy kije kat kapal tuu.

we miss u so mucho papa..
hope to see u in our dreams.


Papa, layan gambar syomel nii seme dulu buat pengubat rindu k.esok momma sambung tempek lagiii wajah kesayangan kita nii.mama sangat sleepy dah.qies pun kepenatan seawal 9.30 dah off to lalaland.fenat bangat kutip wit yaye, hekhekheks.


okay papa sayang, till then.
muachh muachhs.



4 comments:

cik fa said...

dress tuqoise tu buat qies nmpk sgt la comel...geram je tgk

Momma Qiestina said...

cik fa,

hehhe dress ni seme baju rayaa qies :)

ma kaceh antyy!salam kenal ye.

cik fa said...

hye momma qies...

slalu bce sis punya blog dri qies baby2 lg tau...geram sbb dia comel sgt...

Momma Qiestina said...

woooooo feminat setia qies laah nii?
heheh ma kacih.rerajin laah baca update terkini yee.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails