yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, September 8, 2011

lovely family potraiture, syawal 2011

wuwuwu -_-
memang fenin nak pilih peektures yang terbaikk.
tulaa time menembak tak hengat, shutter berbu kali snap.kalau D90 kesayangan momma ni tau menjerit fenat, dia dah jerit kot.kuikuikui.


memori raya yang manis ini bukan setakat nak share kat belog pemes amoss lah sangat ini, tapi kat FB & nak hantar p cuci.nak buat album & framekan kat rumahku syurgaku ini.bolelaah atok & nenek tatap setiap hari buat pengubat rindu kat anak cucu yang rata-rata jauh di perantauan!


bukan senang nak menyatukan sebuah keluarga besar kalau bukan di hari raya..
nak jupe seme serentak mmg laah payah sejak seme dah berfamily ni..
baru 6 beradik.

inipun time photoshoot bila abah free, mak pulak busy layan tetamu.
bila qies okay, caca pulak cranky.nak dapat yang perfect shot tu mmg payah.
hehhe.memacam ragam.tapi semenya sangat maniss untuk dikenang.
tapi gambo momma yang syomel *bluwek* tak banyak sebab busy menembak.harap maklum.





okay papa, nak tengok how happening suasana raya kat umah atokk..?

sunyum je anak dara papa, maklumm ramai suke melayan!


okay mari kita mulakan dengan mak & abah, atok & nenek kepada 7 cucu *seorang di sorga*



loving till the end.love both of u sooooooo much.
tanpa mereka siapalah kami, takde lah cikgu, takdelah engineer,takde university graduate, takdelaah CEO qies syomelicious.haha.nak jugak sebut =P

terima kasih mak & bah membesar & mendidik 6 kami sampai jadik 'orang'
:)




paklong family with 2 beautiful princess dylla & caca.





makngah's family with cutie farra




mak uda family! eh momma & qies laah :)
hmm this year family incomplete lagi tanpa papa.maybe next year kay pa! promise tauuu..





pak uteh family with cutie ayiel & balqis.sonokkk this year raya with baby gal syomel :)
no baju raya because ni gambar raya ke 6 suda, derang balek kluang lambat sebab si engineer petronas kena duty on hari raya kat ganu sana.huhu.takpela asal balik kg.



dan inilaaah anties qies yang still single but not available, HAHA



maklang si bibiksss vogi da vass momma, ekeke.jangan marah ar maklang.
mak lang ni pandai make up kan orang okay, so masa photoshoot ni dialah yang make over all of us!! lepasnii sesapa nak kawen ke tunang bole hired maklang sbb she is very talented.siyes tak tipu.*upah bole nego maklang kata*




dan ini si bongsu yang manja lebey.
mak cu yang kuat berpotogedix jugak.hehhe.single but not available jugak :P






4 beradik power puff gal :)
nilaah geng gossip gurl :P



dan ini antara candid moments di pagi aidilfitri,




saaaaaaayang cucu atok..!
pemeriah suasana kat umah atok.





three of us wif mak




jomlaaah maklang & makcu kita beraya..





3 pweety gal with hero of our life :)






oloh oloh gaya bibikss memang terserlah laa maklang :P
bibiks vogue.ko adeee..?




bibikss vogue no 2.hehhee.gaya tudung nak stylo jeee!
pun koraang ade? kehkehkeh.


nie seme bibikss upah mahal woo, kena belanja sopeng :P



dan ini consider happy family keee..?




hehhhe amin-kan je beramai ramai mudah-mudahan maklang & kekasih hatinya bertemu jodoh tak lama lagi.ameen.gaya dah ada tu jadik mama & papa.





paklang to be, uncle fir memang sayaaaaaang sangat kat qies, hari2 datang nak main ngan qies.pengganti papa yang jauh buat sementara nii, buat qies happy! :)





mishh u so much papa!!!
wish u are here with us.




and finally, our sweetest family potraiture...
tak complete takde paklong family, pak uteh family & papa.





kami nampaak biru kan :)

love u guys loads! ~



okay daaah, nak solat dulu then kalau ada free time bole sambung update part 2 pulaaak.
haha memang muntah gambau.ni kalau cuci seme tatau berapa ratuss habis :P


p/s : thanks bee, berbaloi sungguh hadiahkan huney d90 tauu, huney utilise tahap max.mak kata seme gambo ni macam 'real' .i liokee!


6 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

serba biru ye tahun nie...

insyaAllah,tahun dpn papa ekhram beraya ngan qies yer...aminnnnnnn

Suliana said...

wee.. canteknya.. tahun ni aku tak de gmbr ramai2 ngan family kluang. tgu raya haji la plak klu sume balik :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantikkkkk biru semuanyerrrr

Fitri Senin said...

comel..comel dan comel

Mama Farra dan Faris said...

LIKE..SUKA..LIKE..SUKA..LIKE..SUKA

mamashikin said...

wah biru jer..cantik nya semua..dah la gambar terang bnderang..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails