yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, January 1, 2012

Entri awal bismillah 2012 :)





Assalamualaikum :)

Salam tahun baru 2012, tahun baru kali ini saya demam laah :(
So saya asik cranky sampai momma tak sempat nak update belog kesayangan ramai ni.Eh ramaai ke? hehe.statement tak bole blah kan ;p
Diam tak diam dah masuk 5 tahun momma mengomel kat sini, how time flies.





;p
flower gal papa mama monyok demam.
bunga santek adalah dari wedding kawan momma, wife org kapal juga anty mira.tantek kan!




appy new year seme :)
tengok ambot saya dah panjang tauuu...


Okay dokay.
momma busy gigih update belogshop & layan customer ni.tengah malam pun biznes berjalan.
Alhamdulillah rezeki awal tahun.ma sey customer kesayangan mama seme yang support biz kevik-kecik kami ni.Ai loff u all ketat-ketat taw!


Check it out latest baju bajan here and here.likes je fanpage ituuu :D

8 comments:

DeQWa said...

salam akak...
semalam msa countdown 2012 ternampak akak kali ke-2,tpi malu nak tegur...hehe
sy ade bik pic akak sefamily dari belakang jer,dah tepek kt blog....jgn mare yer...kekeke

BabyIntan com said...

Happy 2012 to Momma Qies :) Demam ye dia, cian nya...get well soon syomels.

Momma Qiestina said...

deqwa,

alahaaai dah 2 kali terjupe siap malam new year tu awak nampak kami lagi?

napa tak tego, kalau tak bole polok2 n amik gambo sekali.bole akka letak dalam blog jugak.hehe.

ok mesti terjah blog awak, nak tgk gambo curik.kekekeke

Momma Qiestina said...

kak intan,

tq so much, happy new year jugak yeh!

:)

DeQWa said...

hehe..tapi pic sy takcantik,maklum la pakai camera cap ayam,xde camera muncung cam akak,pic cantik2...

Momma Qiestina said...

hehehe ala kamera biasa2 je akak pakai, yg pntg skills amik gambo tu lalings :)

awak mmg org putrajaya eh?
ada fb? add sy: yat ekhram.

DeQWa said...

yup..org putrajaya...dok kt p18
ade jer...jap nk add..hehe

DeQWa said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails