yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, January 11, 2012

Hari-hari indah bersama Papa :)





Tinggal beberapa hari lagi tempoh qies bermanja ngan Papa habis.
Cuti Papa di daratan hampir sampai ke penghujungnya..
Papa harus ke laut hujung minggu ini, hmm beginilah kebiasaan rutin anak seorang pelaut.
Sekejap ade sekejap takde.hehhe.


Sepanjang ada Papa disisi, Qies tentunya terpaling happy.
Dapat bermanja, dapat jalan-jalan sana sini.Apatah lagi sejak dah big gal ni dah pandai nak request 'alan-alan' ngan Papa dia.hehe.So mama tumpang kaki jez :P








Syomel pulak dua orang kesayangan momma ni pakai baju baby pink.hehe.



Pantang pegi mana-mana mall mesti nak pow Papa belon.umah ni dah macam kedai belon dah yayang! hiks :P






santeknye deco x-mas tu! eceh momma amik gambo bokeh.



hehe papa jegilkan mata kat qies, saja nyakat.mama akim mmg antara fav qies bila outing kemana-mana :D






mama bahagia sangat tgk qies dengan Papa tertawa gembira macam ni.
mama tumpang happy :)




sebab kegembiraan qies adalah sumber kegembiraan Papa & mama :)
+_+



Hmm, dah 2 hari kita lepak-lepak kat umah.
Tadi Papa kata nak ajak qies jalan-jalan lagi.Maybe nak pegi tempat dating Papa Mama satu ketika dolu jez, g The mines.bole qies tgk fish, kasi fish makan ke ape.Naik boat ke nak tak yayang? Eh mama papa pun tak penah agi g mines wonderland tuu..critterland depan mines pun tak penah jejak lagi.Hmm tengokla cemana nanti eh!


Okbai momma nak solat dan bersiap dulu :)
Nanti mama kongsikan lagi momen terindah qies dengan Papa yeh!
^_^


6 comments:

iduraz said...

tersentuh tengok bahagia dua beranak nih..may happiness will always be with ur family..:)

misz_eyza said...

terserlah keceriaan di muka qies yer bila dapat dating ngan papa dia... (^_^)

Ainul Hayat said...

Mmg ni lumrah kehidupan org kpl kak...mujurlah near coastal je...3 bolan kan... pe pun selamat menopap kaseh syg kak... :)

♥ Elin ♥ said...

:) seronok lah papa cuti lamakan...nih pasti dekat rumah asik dgn papa jer..sikit2 papa.

Mr.Clive said...

gambar gambar sungguh cute and natural!

+1 ! :D

Momma Qiestina said...

mr calive,

hehhee momma mmg suka amik gambo candid, nampak hidup & natural kan momen camni :)

bila tgk2 gambo rasa cam terapi.hehe.inilah kenangan qies dgn papa..sampai besar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails