yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, January 2, 2012

Momen menyambut tahun baru bertiga :)





Alhamdulillah, kali ini kami dapat menyambut tahun baru bersama, bertiga.
Bak kata Papa, dia tak penah merasa celebrate new year kat darat dengan kami, this year ada rezeki.Syukurlah.
Dah tak dapat raya syawal, raya haji bersama so kira qada' la saat-saat terindah ini, eceh :P
walaupun takkan sama kemeriahan-nya kan..


takpe, this year insya allah ada rezeki bole raya sama, Ameen.

Back to story.
Malam new year tu kami sefamily dinner kat umah, mummy daddy angkat qies datang dari seremban.momma masak simple mimple je ( tak dan nak snap dah selamat masuk perut).Lepas tuu terus kami cargas ke precint 2 ada sambutan gilang gemilang new year.Macam biasa kat tapak pasar malam & expo tuu lah.Sampai sana parking dah full, seb baik mummy daddy angkat bawak kelisa so senang kami nak menyelit.Orang memang macam ulat nangka.Ramai seramai-ramainya..Ada gerai jual macam-macam.Sejibik macam malam raya suasana malam tu..Asik berlanggar bahu je.Nak beli air pun beratur cam kat MCD.ayoo.


Jalan-jalan cuci mata, sempatlah momma sopeng baju kurung polkadot & dress polkadot for Qies.Dapat murah je, mmg grablah.Kebetulan esoknya ada kenduri akikah memang nak pakai.haa beli siap je senang :)

Kat situ jugak ada feminat setia belog qies ternampak kami, siap snap-snap candid pix.Alololo kalau tego mesti dapat gambo sesama kan deqwa :D
kuikuikui feeling artis laa plak.hehe.jangan marah mak enon.kau hade?


Antara momen yang momma sempat snap,

Cer tengok..cer tengokk,


.






.



.






si cheeky dan Papanya.syomel & seiras kan derang :D
HAHA.sapa lagi nak puji kalau bukan momma!miahaha.



2 beranak syiok tengok konsert KLFM!
Tapi artis yg datang biasa-biasa jez.bolelah utk hiburan sefamily :)




momma belikan qies mainan lampu-lampu syomel ni.memang dia suka cam twinkle lil star!



Kami stay sampai tepat midnite, orang seme dok countdown dan eksaited nak tengok bunga api.
Sekali ini budak kicik...




tertiton kat bahu Papa yg empok cam tilam vono daaa.Ala sian dia fenat sangat siang tu main tak hengat donia.Kalau tak biasanya kul 1 pagi baru nak zzz.




terus berangkat pulang dengan Papa, Mummy & daddy :)

(hampes bunga api sket gila, tak sempat momma nak snap dah abes, takde bajet kut)
Time nak balek ke umah yg jarak sekangkang kucen tu, amik masa sejam.Punyalah jamm stoberi,ntah org dari ceruk mana seme datang putrajaya malam tu.sabau jela.




Semalam sempat snap aksi si budak tecik ni sebelum ke kenduri akikah kat Klang..
Ada banyak peek tapi mama share ni dolu k utk tatapan feminats seme.aishewah.ye sila muntah.nak buat acaner ramai suka tgk pix qies kan , tak updates nanti ramai rindu ;p



Happy new year :))


Lepas balek akikah tu, badan qies tetiba panas berapi dan bermula episod cranky.Biasaalah qies kalau dah demam serba tak kena.terus zass ke klinik dapat ubat sekoyan..

Alhamdulillah hari ni semakin sihat & notty.Tapi hari ni qies dengan mama stay at home je bermalas-malasan.Syiok jugak gumpal-gumpal, kuar hari-hari pun fenats.Tapi time Papa ada camnilah nak JJCM kan :) tu yang tak berenti-renti kesana kemari.huhu.


Okay sampai jumpa lagi, nak siapkan housechores.
Petang sket nak pegi membakar lemak nie, g jogging with makngah.Cuaca nampak elok hari ni.
Azam baru, dah masuk 3 series ni perlu lebih jaga kesihatan..

Ok tatata titi tuuuutu.

8 comments:

Mr.Clive said...

happpy new year!

say hello to eryssa qiestina! ho ho

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

gewammm tgk qies makin cumils...

DeQWa said...

Eh,eh ade terselit pic sy la akak...pic no6 baju merah tdung hitam,yg mak buyong baju coklat tue akak sy...hahaha...nice pic..:-)

DeQWa said...
This comment has been removed by the author.
~Pn.Ilah~ said...

haloo2ha...shian budak tecik demam. Kak ilah ritu pon ingat nk countdown kt Putrajaya gak tp zarif tido awal lah plak..so tgk bunga api ngan hubby kt rumah ajerlah..hehe

wan nurul hezrina said...

hepi new year..lawonya rambut dier..lebat

Mamaleesya said...

epy new year qies sayangg

Elin said...

haah kan yat...lin siap ckp..eh betul ke byk ni je..siap tggu lama..g kat area picc lak..and tgk atas jambatan tu..mmg kejap kan. Wina kesian excited dr umah ckp nk tgk firework. Dpt tgk dia ckp...waliddd bestnyer. Lepas tu tak muncuk2 dah bga api. Sedey...tak meriah sgt kan. Tkpela...diorg jimat kot..tanak bazir duit rakyat beli bga api byk2..haha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails