yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, January 4, 2012

Riadah petang di Dataran Putrajaya..

Petang petang memang seronok amik angin sambil beriadah :)
Cuaca dah okay, dah tak hujan dah.
So masa kuarkan peluh!


Si tecik ni paling seronok, dapat lari-lari kat Dataran yang luas ni, kat depan masjid Putra tu.
Dah lama dataran ni tutup for renovation, rasanya since preggykan qies sampailah baru ni.
Dulu time Papa Mama baru kawen, verangan tu nak bawak qies main walker kat sini, rupanya sampai qies dah berlari baru siap keja-keja merenovate.Aduyai..ni dah la tempat tumpuan pelancong.Memang kena sentiasa maintain..




Seronok sangat jalan-jalan main dengan kakak farra dia!
qies mmg suka kakak, adik dia kureng sket :P

Dah acaner nak buat kakak? ahaha.
Maybe kakak rajin layan dia kan..




happy happy cousin
^_^




eh tuu JPM kan makngah..?




happy-happy run!





apa lah sepupu 2 orang tuuu buat...



haaa main air yee! babap nanti..




dah petang jom balek! kakak farra main skuter.tggu eh besar sket nanti Papa belikan.kat situ ramai parents bawak anak main car control, best sbb space luas!


Lepastu kami g minum kat Souq, oh tak sempat snap pape sebab layan qies mamam dan tatau diam.Larik sini sana, kejakunan tau dak kenits ni.aduss gaya nak macam pelancong jez, padahal dah bermastautin sejak qies lahir.hehhe.


Putrajaya memang indah.Nak photoshoot mmg nilah tumpuan ramai.
Selamat, less jammed & banyak tempat beriadah yang best.Agaknya sebab nilah nilai hartanah kat sini nak pitam mendengarnya.huhu.


Hope kalau cuaca petang nie okay, kita jogging kat trek jogging depan umah pulak k.
Facilities nak bersukan & bersenam banyak tapi kalau 'M' tak guna jugak..
Ekekeke :P


** hai my 700 followers :)

2 comments:

wan nurul hezrina said...

nie dataran pjaya yang kat masjid putrakan?dulukan renovate?dah ciap ek.blehlah bawak merah main kat cnie

iduraz said...

sweet je dia berpegangan tangan ngan kak fara dia..geget kang..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails