yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, January 9, 2012

Entri takde tajuk, bole ke..?

Alahai berabuk umah kedua qies..

Eh mana tuan umah nii..? anybody home?

Mehla momma mop sket-sket, idea nak blogging blum mari.
Tah tatau kenapa, momentum macam hape je.Semangat merundum, mode ke laut sudah.
Yela Papa dah nak ke laut kan!


Momma baru je baik demam,lemau semacam je. lepastu tgk blog pun tatau nak taip ape.
huhu.bole ke? kemana semangat new year wahai momma qies ..?




Okay buat seme pembaca kesayanganku, nak request pape entry silalah berbuat demikian.Nanti ada rajin momma blogkan lah ye :)

+_+



Hmm petang ni rasa nak membaking lah pulak.macam rasa nak makan jemput-jemput pisang & buat agar-agar cekelat fav qies.Sampai jupe lagi yeh!


Muah muah!
:D :D

2 comments:

Mama Likha said...

tu tajuk lettewww ;p

Mr.Clive said...

suggestion, kongsikan la pengalaman sebagai seorang ibu - macam mana nak jaga anak,apa yang perlu dibuat kalau si anak da start menangis kat shopping mall, benda yang u selalu hadapi sebagai sorang ibu.

sekadar suggestion.
thanks. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails