yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, January 27, 2012

Santai petang di The Gardens Mall



Maklang tak penah lagi sampai ke sini.
makanya Momma saja bawak maklang jalan-jalan ke The Gardens masa Maklang datang tu hari.Alang-alang datang KL kan, kita coci mata laa kan :P

Midvalley time public holiday adalah super sesak dengan orang ramai ntah datang dari ceruk mana, so agak lemas berlamaan dalam tu.Masuk je The gardens -- terus tenang, hee.Yelah kebanyakkan kedai-kedai dalam tu seme ekslusif, nak masuk pun agak takot ;p (kite orang la, orang lain okay je)

HAHA!

Bole je kalau berkemampuan, nak berterapi disitu.Pastikan duhet bawak berguni-guni yeh!
Syiok tengok view cantik-cantik kedai kat situ, luas pulak tuu.memang qies suka sangatla dapat berlari-larian bebas kat situu.Dia paling suka tengok butik LV, kat cermin luar ada apple tuu!




CNY deco! memang cun..sedap mata memandang.





mari mengeja bersama maklang! hee.
pantang betul nampak alphabet mesti qies nak eja :D

*okay yayang banje momma burberry nanti k, ahaks*




maklang lah tukang kejar!



momma, tu apokkk!

haha funny, ade ke apple qies sebut apok :P
takpe slow2 nanti pandai la tu sebut.




momma & qies haruslah sedondon, merah belang2 gitu :P
senang kalau ilang orang tau anak sape.HAHA (membantu ke..?)



Okay mari kita amik angin kat luar pulak..






Phew ada air pancut, harusss itu budak kesukaan teramat!




duduk atas bola-bola api :D







oloh oloh si toncet kecayangan Papa tuu...!!




si kenit happy dapat alan-alan :)
Ini budak kalau dapat kuar memang suka sangat :DD



Okay bersambung pengembaraan sang kelembai di episode seterusnya, hehhe.
(gambo berfolder-folder banyak tak hengat)



2 comments:

sue zainun said...

yer betul..setiap kali pergi mesti ramai org..huhuuu manyak duit btl org kl..hehe

myfirdz said...

comei nye si Qiestina... mcm puteri.. pndai bergaya...

Nice blog, I Follow... :)

P/S: Jom la kongsi ilmu dan maklumat... jengah2 blog saya yg x seberapa tu... hehehe...
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails