yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, February 21, 2012

21022012, sedang apa dan dimana?

Rindunya kat kekasih hati dunia akhirat momma, dah sebelas hari takde kabar berita.
memanglah ada si syomel anak dara kita yang semakin petah bercakap ni menemani hari-hari momma disini, tapi takkan sama dengan belahan jiwa momma seorang.


Mama windu sangat nak gussip-gussip ngan Papa.Nak pinjam bahu Papa :(


Bila qies dah off to lalaland ni lagilah terasa.Kena pulak kat Putrajaya nie just the two of us.
hmm tak sempat update kat Papa pun yang momma dah balek umah mini kita, Papa out of coverage...Sehari dua ni mood nak berblogging pun ke laut sebab charger lappy momma tertinggal kat kluang. dah tak bole on lappy kesayangan Momma tu :(


Haih macam mak nenek betul pelupa.Mujurlah ada lappy adik, momma rasmikan dulu lappy baru pemberian Pak uteh qies.Cumenya tak syiokkk sebab seme gambo syomel qies ada save kat lappy momma!


Hmm nothing much to update, sedang apa dan dimana Papa..?
we really mish u so bad.
As usual, take care yeh.Ingat kami dalam doa Papa.Icha si manja Papa sorang tu asikla menyebut nama Papa 2-3 hari ni.Pandai bila mama tanya Papa sape nama?


"Ekam" -- HAHA.bolelah tu,dedekat dah ngan Ekhram :P

She kinda miss yu.Lagilah bila kat umah Putrajaya ni semenya mengingatkan dia pada Papa.Banyak memori terindah.


Till we meet again Sayang..
*Hugs ketat-ketat*


3 comments:

Reena said...

tabahnye la hati k.yat ye...11 ari tnpa dgr khbar brite..solute abis la kt akk..may ur love till jannah.. :))

Mawar said...

You're such a strong girl yat! take care ya..

aThidEaN said...

bertabahlah kak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails