yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, February 13, 2012

Qiestina's hijabi






Ahahha tajuk tak bole blah :P
+_+



Eih mana tau one day qies ada jenama tudung sendiri, kita verangan lah dolu.

Semalam qies ikot momma pegi majlis sambutan maulidul rasul kat surau,makanya momma 'paksa' qies pakai tudung.HAHA.kejam gila statement.katanya melentur buluh biar dari rebung kan.


Pujuk punya pujuk, si anak solehah kita sorang ni pasrah je tak cabot pun tudung dia sepanjang 2 jam majlis berlangsung tuu. Padahal Cuaca punyelah panas tak hengat..Good girl.Nenek kata qies paham pegi majlis ilmu, tak meragam langsung.Baik je dia duduk dengar ceramah sekali, lepastuu nampak ramai geng sebaya barulah main sini sana ukur surau.Bagus ni, lainkali mama bole ajak lagi.




Tengok tu gaya qies berhijab!






Oloh cik ninah rambut terkuar-kuar sudah :P




Syomel tak? syomel tak?

Hehhe.haruslah.(sape lagi nak puji kalau bukan momma dia)






like momma like doter :P
( semalam ramai kata qies dah moke cam mama, Papa silalah jeles)



Okay dokay, more peektures qies pegi majlis maulidul rasul kat next entry lah yeh.
Tengah hari, masa untuk mengasapkan dapo!

Till then, Happy Monday :)
Assalamualaikum.



6 comments:

ibu si comel Alya said...

awak ni tomei sgtlah Qies!heheheh...

Siti Asiah said...

Oloh2 tomey2nye Qies pakai hijab tu, nanti suh mama bl tdg ropol2 cam mama plak yea...:)

Ainul Hayat said...

Alolololo...tomeynye dak kenits ni...hikhikhik....

Suliana said...

cute je .. :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

makcik kecik nak pi mano...ahahahahaaa

wan nurul hezrina said...

cantik ibu n anak gadis sedondon

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails