yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, February 23, 2012

Qiestina dan stoberi coklat

Papa yang dirindui selalu, tengoklah aksi puteri kesayangan jantung hati kita ni bila dapat stoberi.Selama nie kan kalau tengok kat book tu bising je mulut dia sebut 'bery bery'

Hehe.

Papa taula kan, anak Papa tu hantu buah.Macam momma :P
Memang tak penah putus stok buah kat fridge sebab dia kan suka bukak tutup cari stok nak mengunyah.kuikuikui.So better momma galakkan dia makan healthy food instead of jajan kan.


No jajan no jajan!
(Tapi bukan senang nak larang dia, aduyai)
Kalau ikut momma pegi kedai habis dia punggah seme,grr.


Sempat lensa momma merakam aksi macam-macam dia!


hye Papa, nak stoberi..?
nak anggur?




beria-ria masuk mulut!



Makanlah buah untuk kesihatan.cewah!



Cicah stoberi & anggur ngan coklat sedappp!
^_^







HAHA






Urmmm, sedapnyeeeee..
(qies dah pandai cakap camni)




muke tak bole blah! haha.
tau mashammmm :P



heheh happy sangat dgn gaya duduk syomel je
:D :D



Mata Qies nampak berair tu sebab panas dalam, sian dia asik bertaik mata je.
Semalam momma dah bawak dia pegi jupe dokter kat Annur dah, dapat manyak obat.


Oh yea anak papa sekarang goodgirl, elok je nak makan ubat.hehe.
Dia kata 'gola gola'
kehkehkeh.


Psst, Nanti Papa balek kita bawak Qies pegi petik stoberi kat Cameron yeh! Mesti Qies suka sangat.


5 comments:

Mamaleesya said...

tantek la pixca qies mamam bery bery.

HaninFarshid said...

high five qies....strawberry pun favourite kyra :)kyra loves fruits...especially yang masam-masam... memang wajib ada fruits stock dalam fridge....

qies cute makan strawberry...happy je...

sue zainun said...

sedapnya mamam stowberri..nak skitt..

kayrul-shah said...

merah2nya strawberi tue..apa lagi yat tengah banyak buah kat rumah tue, try la wat pavlova..senang sangat

FirZie83 said...

cute betul la qies..le jadik model...pandai beraksi depan kamera ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails