yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, February 16, 2012

Bila kerinduan bertandang...

Sekarang ni, Qies pantang dengar bunyik henpon momma, mesti terus dia eksaited nak jawap!
Terus bising mulut dia, pegi kat mama cakap 'enpon enpon'
Sejak duduk umah Atok Kluang ni ramai suke melayan, mulut semakin petah.


Qies pandai dah eksaited jawap call --Lagi bila Papa yang call & buat videl call nampak muka Papa yang encem tu ( semestinya paling encem dihati Qies dengan momma lah)
eceh pandai Qies buat muka malu-malu kucen :P
menggade-gade taw.


Papa taula muka malu-malu dia cemana kan, heee.
Rasa nak kunyah-kunyah je, cheeky sangat.




Momma, Papa call..

Yeay!!


eksaited, bukan senang Papa dapat call bila kat tengah laut dalam tuu :)
Kadang seminggu, kadang 2 minggu sekali baru dapat phone line.




Ello Papa, Papa watpe tuuu?
Icha miss Poppa..
Papa work rajin-rajin yeh, nanti cari wit nak beli syusu, pampes, toys Icha..

(Papa panggil qies Icha, manje sket :P)

Banyak betul nickname cik Eryssa Qiestina momma Papa ni : Qies, Icha, Cica, Ninina
hee.nama panjang katakan.




Oloh henpon nokia momma tu dah jadik toys Qies dah skrg,kena hempas pun tak pape. panjang nyawa tuu dah 2 tahun lebih pakai.hehe.




Papa cepat balek yeh! Qies miss nak alan-alan naik car ngan Papa..
JJCM sini sana ngan Papa..Momma dah verangan dah nak g vacation ngan Papa tuu :P


Dah sebulan marine engineer kesayangan Qies bertugas kat tengah laut dalam.
Ala pejam celik pejam celik je dah sebulan.

hmm.Qies lately asik angau je sebut Papa, nampak pelakun kat tv bole dia jerit kata tu Papa.HAHA.Aiyoo memang kronik rindu dia kat Papa ni.Patutlah lately bila nampak lelaki macam Uncle Firdaus buah hati kesayangan maklang sakinah yang ini memang dia manja semacam.Mintak dukung, mintak jalan-jalan.Paklang to be dia pulak suka melayan bawak jalan-jalan sini sana, seronok lah budak kenit tuu.


She kinda miss yu la Pa..maklum dah big girl kan.
Pandai dah mencarik & bertanya..


Takpe, sket lagi bole jupa Papa..this time Papa sailing for +- 2 months je okay Yayang..
Kalau ada pengganti, ujung bulan depan kita polok-polok lah Papa..


Momma pun miss Papa! Definitely miss yu darling.
Cepatlah sampai hari itu.hee.



5 comments:

Siti Asiah said...

Icha...sweet cam tuan dia...;)

Mr.Clive said...

comel laaahhh....suka! suka!

Ajan said...

comel comel comel sgt icha~~~

ashra said...

comel! tembam.hehe.
papanya pun sure rindu juga tu buah hati kesayangannya..

;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

makian lame muka qies cam cino ler...lagi2 tang rambut n molot tu...gewam aunty laaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails