yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, February 25, 2012

Karnival WOW Putrajaya




Qies dengan momma and family makngah baru je balek meronda-ronda Karnival WOW Putrajaya, macam-macam ade! hehhe.


Minggu ni Putrajaya banyak betul aktiviti, Le tour de langkawi, Pesta Buku Islam, Expo Rumah, Expo Mari masuk U & pelbagai lagi.Patutlah ramai betul orang kat sana sini.(Gaya cakap macam spokeperson Putrajaya je :P)


That's why Papa & Mama decide beli rumah kat sini untuk bermastautin.kehkehkeh.






Dah pay day kan?
Marilah bawak family bersantai-santai, memacam aktiviti ade! Upin Ipin & boiboi pun ade.


Oh yea tadi qies nak cruise tauuu, dah 6 tahun momma duduk Putrajaya ni baru nak merasa naik Daun Cruise tu dengan qies.Ada diskaun 50% sempena Karnival WOW ni.Suke kemain qies dapat naek bot.Teramat banyak gambo menarek momma captured.later okay peeps!


Dah kefenatan sangat nie, nak off to lalaland ngan Qies.Malam ni kalau takde aral nak bawak qies tengok fireworks pulaknya :)




ini budak tecik memang kaki jalan macam PapaMomma dia ;p



p/s : Kalau Papa ada mesti lagi syiok sebab ada banyak car autoshow, car control seme.


2 comments:

angahMia said...

salam kak yatt..comei nye qiss.. geram..sy hari2 baca blog akak..rs mcm dah kenal je ngan qis hehe

Momma Qiestina said...

anty angah,

tima kasih yee :)
heheh marila kenal2 ngan qies..

muah muah!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails