yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, February 28, 2012

Eksaited semacam dapat call dari Papa!





Yeay finally after 17 days lost contact dengan Papa di lautan dalam, ringtones 'sesuatu yang berbeza' berdering dengan gembira semalam.*yeay yeay lompat bintang*


Sesi panas telinga laah apalagi :D





dia suka sangat thomas sekarang ni, sebaek blogshop momma ada jual ni :P
(sempat promote, hehe)




Aksi-aksi anak kesayangan Papa yang happy bangat bila Papa call..
ai know u mish her like crazee.Mulut dah kepoci, asik rebut hp dari momma je.Dia je nak berborak ngan Papa :P


Memang tamau diam ini budak, pukul 12 malam masih membuntang mata!
Maen car lah, layan cartun dia, haihs.Sebaek momma awak ni tak kije, layankan je nak tido pukul berapa pun.Kalau tak mesti sangap kat opis, hehe.



feminats car no 1 macam Papa.nanti belikan qies car control agi ye Papa..yang ni rosak dah dikerjakan dia :P






Thank yu so much Papa sebab dah topap kasih sayang untuk qies dengan momma, lama tuuu kita lost contact.hee.Hope lepasni Papa terus sign off je, qies tak sabar nak p coti-coti ngan Papa lagi!



* yeay febuary nak berakhir, dah nak masuk March.suka suka :)

4 comments:

Mama Likha said...

hoyeah ! happy2... !

Siti Asiah said...

suke tengok Qies heppy...;)

AzieMan said...

comelnya qies....!!hppy tul dia

shark said...

sweet picture!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails