yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, February 14, 2012

Percayalah rezeki datang dari pelbagai cara






Pagi-pagi buka peti emel, hati ini tersenyum.
Alhamdulillah, ada lagi rezeki anak kesayangan momma hari ini, datangnya dari Nuffnang lagi.
2 keping cheque beramaun sekian sekian dah on the way, akhirnya.
Mama teruja kali ini sebab pertama kali dapat cheque untuk advertorial job.


:)


Benarlah kata orang, rezeki itu datangnya dari pelbagai cara.Bila satu pintu tertutup, ada banyak lagi pintu yang sentiasa terbuka.Asalkan kita mahu saja berusaha, pasti ALLAH sentiasa mendengar doa hamba-nya.
Tak kira dari makan gaji atau bekerja sendiri, rezeki yang halal harus dicari.Biar tak banyak mana, at least it something :)


+_+





tangan cenonet sedang mengaminkan doa :)
Semoga rezeki Qies terus murah, Insha-Allah.




Terima Kasih semua yang setia membaca belog picisan Eryssa Qiestina :D
feminat no 1 haruslah Papa.

Qies loff u all so mucho taw :)



Berbelog kalau kena dengan caranya memang bole mendatangkan income sampingan.Tak caya tengok belog otai-otai kita tuu.
Yang penting kena rajin berusaha dan berdoa, niatkan dalam hati berbelog untuk mengeratkan ukhwah, hati kena bersih, hilangkan perasaan PHD sesama kita dan sentiasa berlapang dada, Insya Allah pasti rezeki akan datang.


Eh momma dah macam ustazah pulak, yelah baru dengar tanyalah ustaz tadi, hehe.


Terima kasih ALLAH, syukur alhamdulillah.



5 comments:

MamaAiman said...

Alhamdulillah! rezeki Allah akan datang dgn pelbagai cara, dengan yakin Allah bersama2 kita.
Hi Qies yg comel :)

Mama AqiL said...

rindu ler kat budak qies bam bam nie...

Momma Qiestina said...

mama aiman,

kannn :D
yang pntg nak dapat rezeki kena banyak berdoa & usaha harus seiringan :)

miss aiman syomel jugak.lama tak update blog.winduuuu..

Momma Qiestina said...

mama aqil,

qies winduuu abg aqil too.nanti ngedate ngan ninina taaau.tggu mama alik pas wedding bonda eytamaya.

wan nurul hezrina said...

kita juga harus berusaha dengan gigih=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails