yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, February 10, 2012

Entri ringkas hari jumaat

Salam Jumaat :)
+_+


Seronokkknye dah nak berhujung minggu semula, bagi seme yang bekerja tu kompem hiphip hooray nak coti dah kan :P
Momma teringat dulu time keja hari jumaat la syiok rehat lama, bole berjimba-jimba ke alamanda or mengukur pasar malam MOF bersama geng-geng partners in crime.kuikuikui.


Rinduu weh.serius rinduu moments tu.
Tapi nak pegi keja semula kena fikirkan pro & cons dolu.bluergh.


Err, Sowi morning glory, lately momentum berblogging hilang entah kemana.Dibawa angin lalu mungkin.Atau dibawa ombak rindu, HAHA.Dah seminggu tak berupdate, rasanya cerita tentang dak kenits ni paling dirindui orang laut dan darat kan..tentula pujaan hati Papanya disana tuu.


Dear Papa Yayang,


momma tau Papa sangat rindu anak Papa sorang ni.yang bikin Papa gelak tak hengat sewaktu dia nyanyikan 'ibuuu ibbuuu akaulah tatu tatikuu' kat corong talian semalam.

Papa tau, seme orang gelak guling-guling tengok si kenit sorang ni perform concert :P
haih dah besar anak dara kite, dah pandai nyanyi-nyanyi.






syomel tak anak Papa pakai tudung nie..?
Fareeda nanes nampak ni :P



elok je nak pakai tudung kalau kakak farra dia pakaikan, kalau dengan mama jangan harap!



okay dokay, nak masak for lunch.
Atok qies dah get ready nak solat jumaat pulak ni.Menu for today nak masak ikan kerapu, semalam beli kat market fresh-fresh.Tapi tengah berfikir nak masak ape.


Anyone bole rekmen website resepi yang besh..?


4 comments:

Siti Asiah said...

Amboi Qies syomel la pakai tdg mama tu...:)

Cube bka blog msakan ni:-

http://yatiememories.blogspot.com/
http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com/

masak2 sedap2 yea K.Yat...:)

Mama Farris said...

CUTIE MIUTIE NINAH ..

Dokter faRyn said...

cute!

hehhehhe.

edan yang bulat said...

ko amik kat myresipi.com

segala mak nenek resipi orang kongsi kat situ... aku nak masak apa2 pun aku refer situ gak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails