yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, October 13, 2008

Hanimun at Kota Keriangan..lalalala :)

Salam everybody...

Sowi yek blog ckit berabok kerna tuan ghumah bz ke bulan membantu misi negara meramaikan rakyat Malaysia dan menikmati keindahan manisnye hidup berdua lbh baik hingga ke bulan. [cehhh..statement].. :P
[ korang jgn nak lelebih double meaning yek,lelagi yg blom kawen tu!]
Hubby said "huney jgn bawak laptop & ladybird,i just want 2 to of us!!"
So no internet surfing laaa..ngehhehehe.

Just back from Kota keriangan bersejukk-sejukkan with My Sayang & bermain-main dengan riang ria di puncak Genting.Sgt Chejukkk wooooo..

While tggu Bee balek from Shah Alam neh boleyla hapdets blog sekejap [aiyooo already 12.43am woo] mata maseh tamoo titon agi sbb dah terlebih tido kat our hanimun suite kat First world Hotel mlm tadi.hehhehehe.Sejuk2 tu besh amat tido wokey.Heaven..

Ok,i tink tamoo nak taip pepanjang Just nak share our hanimun pixas jea dulu.
Banyak gilez gambo,almost full 1GB [ naseb baik la tade DSLR lagi,kalo tak agi vasss].

Ok kasi warm up dulu..

Enjoiceeeeeeeeeee =)

dan ini antara gaya manje berhanimun yat ekhram yg sempat dicapturedkan.

I thanks to My Bee bcoz he as usual so sporting to being "photogedix" infront of lense.
Muke dia kalo depan camera mmg "menjadik" jea ape2 gaya ponn.Jelessss!!
Perhatian! pasangan suami isteri yg sah shj bole tiru aksi gedix neh..hehehe.
Yg blom sahh..lu pikirlah sendirik!! muhehehehe.



dan ini gaya laki bini yg eksaited naik roller coaster [termuntah2 oke,pening gile]
juge gaya kami yg eksaited tgk bus cam kat London..hehe.
[ Genting Outdoor Theme Park]


Ok daaa,dah pukul 1 pg dah.
Kena paksa mata utk tido jugeks kang sok mamai pulak kat opis.

Will hapdets later with many-many marbless hanimun pixas & story morning glory during our first hanimun at Kota Keriangan Genting on 10-12 Oct 2008.
Tak larat dah nak hedit pic,mata kelat gile.

Stay tuned & tungguuuuuuuuuuu =)

10 comments:

.t e n t a n g.n a n i e . said...

waaa k.yat beshnye hanimuun atas roller-coaster smbil jerit2..hehe

Yat Ekhram said...

nanie..yaaaaaahh jerit tak hengat tp akak cam blur2 pening kat atas tu smpi hubby tye..huney u napa diam jek? pening nak muntah mase tu oke!

Hubby kak yat oke jek sbb dia kata rolling kat kapal agi dasat.
Akak tobatla tanak main agi roller coaster lagiks.

Arini pon cam noneng2 jek.hihi.

alina said...

noneng sbb dh berisi ker...? hehehhe

kak ena tiap kali singgah blog yat.. sure check baper lama dh kak ena nikah.. miahhaha maklumlah.. tarikh nikah 14 march.. sehari sblom yat... hehehhe

elly_yang_comel said...

yat..

nak honeymoon gak!!! bila ni bila ni bila nie!

Yat Ekhram said...

kak alina..

banyak la noneng sbb dah berisi..
Bak kata hubby yat bile org tye wifey dah pregggy ke,dia jawap 'hari2 jek aku "isi' tp tak ada isi agi." nghehehe.
Tggula hasil baby genting..jeng jeng..jeng..

wopsssssss..ada budak blom kawen baca la..maluwwwwwww :P

haha,yat nikah 16 mac la..akak cpt 2 hari tu pasal akak ngandong dulu.yat ni tggu miracle je lagi.
Amin...

Yat Ekhram said...

za...

mu jgn gatai nak hanimun..p akad nikah dolu..soh bakal laki mu rase jabat tgn tok kadi dulu baru nak hanimun ke awan biru..hhehhehe.

Ala nanti ko p la hanimun jejauh ckit..tp genting beshh gakk,shejukkkkkk rase nak pelok laki jea.hehe.

Sabo bulan depan je kan ko kawen..
Pehtu ko ajak la laki ko terbang ye!

alina said...

dah g genting.. pastu g cameron lak.. lagi best... jgn lupa bwk DSLR.. kitaorg aritu siap angkut DSLR+tripot lagi.. miahhaha baru bnyk gmbr berdua.. gmbr geli2 gitu...

Yat Ekhram said...

kak alina;
tula sapal kak ena..tgh kumpul wit la neh nak tangkap NIKON sebibik..pastu beli tripod mmg gambo manje tak hengat punye :)

Ni pon kan,sume tye yat camana amik gambo manje2 neh?? yat kata ahaks tulah skills self snap..mari berguru bersama yat :P

D'Panther Nurul said...

yuuhhuuu sis yat!!..wahh..sangat besh hunimun dengan hubby di kota keriangan genting...so..now tunggu kak yat wat annoucement 'baby genting' pulak...amin..huahuahua!!

Yat Ekhram said...

Nurul..

yeaaaaaaahhahahaha besh amat berhanimun bersejok2 kan di genting bersama si bantal pelok itu.hehehe.

yeaaaahh tggu announcement baby genting succesful yea :)
Arini still noneng2 pening pale naik roller coaster & mau bergumbira party raya PBLT @ opis pulak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails