yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, October 22, 2008

Majlis Raye PBLT ala kg Nekmat

Oke doke,ade pulak ex staff PBLT tanye bout Majlis raye PBLT time open hose yatekhram aritu. Nak tgk gegambo majlis raye yg ala-ala kampung nekmat tuu..

Venue: Ministry of Finance Hall,Precint 2 Putrajaya.


Ni tangkap gune compact camera gwe je;


before masuk dewan,gambo gedix ngan Team HRA yg besh kak Mimi & Mas infront of MOF.


Ketibaan YAB Puan Sri Yat,Puan Sri Mimi & Puan Sri maslina penuh gaya.ahaks!


suasana pentas majlis..decor by TCD team yg vass..

woweeeeee..i lioke it anggur yg digubah khas oleh TCD team.



Model of the majlis..hoho.





Org kuat majlis yg kreatif innovatif,Pn Khairiah.
Tgn dia mmg sgt berseni buat gubahan & hiasan.

Dewan ala-ala kampung nekmat gitew..siap kain batik lepas tu..kredit to TCD Team!




nila my partner in crime @ my geng2 skuad bujang yg besh gilo wa cakap lu!


The HRA Tema in marroon & Blue! Org penting PBLT neh semua..


And to bee..plz jangan jeles lihat gambo2 di bawah ini,

Mari tangkap pasangan sehati berdansa sy,sedondon kaler aritu :D




with kekasih gelapku..ahaks.Sowi lias ko gelap dlm terang la pakai baju maroon tu!
Lias dah kawen lom?? Maaf sudah berpunye yea.tp kuota 4 lagi.
haha..saje aku nak jatuhkan saham ko lias :P
Sape soh tak bawak Nadia dtg open bumbung aku.hoho.



With incik Kamal yg sgt bergaya arkitek,pinky.
Maaf dia bapa kepada 2 + 1/2 anak yg comel2.
[ oh yea nama anak dia Qiestina oke,huhu..sy hafal dah nama anak2 staff pasal cek claim dorg hari-hari..]


Ni my bestest fwenz @ PBLT,incik salihin yg kewl.
Maaf..juge hakmilik sah org & suda ade 2 anak yg chumel.hihi.
Tq salih byk tulun gwe :D


yang ni ntah anak sapo ntah?? gedix gile jek gaya.
Mmg gedix sbb dia photogedix.
Encik Pejol..blom kawen "lagi" dia kata.[miang] bujang 3.wakluuuuu..



yeahh itu dia photog yg menembak gaya2 ala Saiful Nang.wakakaka..




Incik Ucop,Emcee of the day..



Our MD's,give speech to all staff..


tgk tu sy jadik org kuat majlis assist my boshhh bg prezen bufday,newlywed & new baby..


Dan saaat yg dinantikan semua..
VVIP coming,Menteri Kewangan Ke 2,Tan Sri Noor pon sudi dtg ke Majlis Raye PBLT :)


Tan Sri Noor with MD's PBLT..salam2.



MK 2 yg sempoi,mesra alam & berjiwa rakyat.

Semua pon nak amik gambo ngan MK 2 yg besh..


Ahaks jgn jeles,sy seblah Tan Sri Noor..dia yg ajak bergambo same oke..bestt gile!


Kak Ogy with my Kazen,Tuan Haji Landong.Dulu ex GM Project PBLT :)
Secreatary vs Boss.



And it;s time to hip hip hooorayyyy..

Karooke time bebeh!
Sporting gile staff PBLT,tak hanye jadik Engineer Project but pandai nyanyi & joget gak!

Incik Din Jowo..nyanyi ala2 amy search!


Ewah2 mak & bapak org menari tak hengat.Siap u all aku bg gambo neh kat laki/wifee korang.hehe.


Dan ini penyeri vogue d vass Majlis,


Geng2 mummy's vogue PBLT..gaya ngalah anak dara wokey!


Ewah2 cam peranten baju memasing!

Makan jgn tak makan..macam2 ado!

Mwaaaaaahx utk Bee yg kena tggl kat umah.hehe.


kacak2 & cantek2 berbaju melayu tradisional.
Semua nie staff baru PBLT kena paksa nyanyi.haha.


Tu dia geng2 sentap tgh bersantap.


Ewahh2 kemain agi Najib & Eyta.Nape baju tak sedondon??


Haaa ni baru sedondon beb.2-2 pon solo molo..jeng jeng jeng..
[ mati aku kalo awek razi baca blog aku!]




Rini & resepi stroberi coklat bosshnye.Hek ele ko nak ala2 Tok ti je.Tapi Dato K tak dtg pon aritu even dia ade project nagn PBLT.



banyaknye sy makan! Bee jgn jelessss..yummylicios!

dan dalam busy2 melayan kengkawan & consultant yg ramai2 tu tetibe ade org call my name la plak..

Adoyaiii..spt penah ku lihat tapi di mana yaaa??

Reen upernye.
Kecik je donia ni kan reen,pusing2 bole jupe balek kat majlis raye PBLT.
Dia wakil utk our company lawyer..
Hmm dah alang2 jupe tu both of us bersalam-salaman & chit chat bertanye kabo la kan.
Let's bygone be bygone :D

And pejol snap the moments,

When we meet again :D


Dan before majlis raye berakhir,all staff PBLT yg chantek berbaju kebaya,kurung & encem berbaju melayu bergambo gedix utk kenangan terindah,



157 org Staff PBLT pemangkin kemajuan negara.haha.


Dan ini department terpenting di PBLT,kalo tak mmg alamatnye tak dpt sopeng..HRA la!

makin berkembang family HR..dulu 3 org jea wehhh.

Ok sekian laporan dr saye utk TV8.
Stay tuned & jupe lagi.

Selamat mengembongkan pewot ngan open house yg tak sudah2.
Mggu ni dah byk gile dapat invitation,full book.
Umah azza wifey org kapal,umah hawa [ sy kena jadi cheff..haha] & the latest 1 br received sms from Kak Shima ajak makan2 open hose jugak.

Tq u all..insya allah,if time permits me & Bee will come to ur home :)

6 comments:

puterikurekure said...

wah2...meriah habis...

jeles ai tau!
:P

Yat Ekhram said...

ahaks..

mmg pon our staff happening sokmo!

dah baca entry open bumbung yat??
agi meriah oke.
happy sgt kengkawan sume dpt berkumpul & makan semua yg yat masak.sold out :D

azieaz said...

hye yatt.. erm..tq 4 the wish.. husband sy keje offshore kdg2 je.. n slalunye xlame la..dlm 3 4 hari je.. dia service engineer..bile bace awaknye blog yg tunggu husband blk tu kite dpt rase aar feeling tu.. hehhee..mmg penantian satu penyiksaan kan.. tp awak lg lame la.. smpai 3 month!!..fuh!!..
erm..okla..see yaa..

Yat Ekhram said...

hye az :)

owh service eng co apa tu yek??
oh ok sgt la 3- 4 hari oofshore tu.my hubby smpi 3 mths naik kapal,sailing area tgnutill vietnam tu.

hmm tula mmg penantian 1 penyiksaan,yg mengalaminye saja akan faham kan?

btw,sy happy now dah 2 mths bee sy cuti,hanimun time :D

ellyn said...

bestnye

Yat Ekhram said...

kak lin,

beshnya? ahaks komen terpendek.
napa x dtg open bumbung yat ekhram? takkanla sbb yat tak display gambo kak leen mase party peti chejuk dah sentap kot.uwaaaaaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails