yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, October 3, 2011

splash splash happy hour time with cousin :)

Tralalala~
kami bersiaran dari kluang lagi..

+__+

yeay qies dengan momma wif makngah's family mengembara dari putrajaya-jb-kluang hari jumaat lepas till today.

bile nak balek putrajaya? tatau lagi sebab cam biasa laah qies seronok sangat kat umah atok kluang niii..kalau kat umah putrajaya dok berkurung je dalam umah merpati tu kan, kat sini dia bebas berlari-larian main kat laman umah yang luas dan jugakk main air!

hehhe.

memanglah fav no 1 anak papa!
qies dah rasmikan dah kulam plastik hadiah bufday dari papa last year tuu.haha last year punye hadiah baruu nak guna kan qies..hik hiks :P


papa tau sejak dah pandai cakap ni kejap-kejap qies cakap jom jalannnn! amboii ajak berjalan saja taaaau.lepastuuu 'acukk acukkk =masuk dalam pool la tuu.haha.sgt comel okay.tak lama lagi cam bertih laa tu mulut.masa momma menaip ni line clear sbb qies ikot maklang dia ngan anty bihah kuar.tadiii dia nampak maklang bersiap terus nak pakai kasut, nak ikot ok.haha.nasiblaa..layan je lah alam oiy.dia panggil maklang dia 'alam, tak reti sebut alang lagi'.


okay bila dapat masuk dalam kolam plastikkk ni sakan happynya dia..
habis berkecai anjung umah atok nenek taw! berejam-jam jugakk dia main air.sampai kecot pon takpe, tatau sejukkk.memangla dasar anak orang laut kan :P

apakah?
HAHA



okaylaaah papa maila tengok gambo censored anak papa, haha takla censored pun.ni je yang pass penapisan dari momma.yang lelain buat penuhkan koleksi kat hardisk je.hehe.



see how eksaited si budak cekcis sorang niiii..momma lupa lah bawak bikini dia so bervogel je.opssss my laling readers jangan bikin memacam yee kat gambar anak ai :P

kecik2 cekcis takpe, dah besar mmg nak kena babap!





kazen sebaya, caca join sekali main air.memang siaplaah!
tak reti diam, berhuha sakan derang!!
mencanak bil air umah atokkk bila qies balek okay *pasrahhh*
takpe nanti papa tlg bayokan k.




eiyyy cucu sorga berdua niiiii, kalau tambah si ayiel ni haruss dah jadik aksi terlampau.
hahaha.





amboiiii teruja sangat taaau..!
dah dah jom masukkk umah yayang..



okay nanti momma sambung lagi update entry melawat ke 'astana idaman' pak uteh qies kat jb, wedding anak jiran momma and then few activities kami kat sini..


cam biasa bila balek kluang sure laaah best & happening.tu sebab kami suke balek kluang!
anak papa lah paling happy, atok nenek lagi happy sebab bole gumpal-gumpal ngan qies..
layan keletah dia yang macam-macam..
yang manja, yang adorable, yang cheeky, yang mengada-ngada..


dear papa yang tengah anchor kat KSB tuuu, keja leklok k sayang :)
banyakkan bersabar menempuh dugaan bekerja, ingat ALLAH sentiasa bersama kita..
we love u so much as always.take care & polok polok kuat-kuat!!



4 comments:

ummi nia said...

antiey geget lengan qies sikit blh x??bam bam sesgt..

Momma Qiestina said...

hehhehe geget jgn tak geget..mamam kuat, susu kuat!!

Mamaleesya said...

wah yang paling seksis nih :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

auwww aksi terlamapu dik oiiit ekekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails