yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, September 8, 2008

Besh Blogger Award

ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN'
.
It should been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage


Tima kaceh kepade pengunjung setia,kengkawan juge silent reader termasukla nyamok-nyamok dan lalat-lalat ijo yg ske mengview blog kesah tak sempurna tp lemak berkrim disukai ramai sy neh :)

Tanpa anda semua siapalah blog saye.Uhuks :P
Kesetiaan korg membaca kesah sy & membuang mase itu emas sgt2 dihargai.
Walopon asalnye ade org mengatakan blog sy adelah ntah hape-hape ntah & bersifat seperti show off tapi ia terbukti lemak berkrim digemari ramai spt masakan SOTO AYAM yg menjadi peveret seantero opis sy hingga mereka menyuruh sy membuke gerai SOTO di opis.haks haks.

Tade maknanye haku nak show off kerana ape2 yg kite miliki adelah bersifat sementara cume,pinjaman dr ALLAH s.w.t utk kite syukuri & sy rasekan tak salah berkongsi kebahagiaan juge suke duka bersame kwn2.

Kawan-kawan tamau lawan itulah prinsip gwe ;)

Wokey suda byk merapu sambil makan ikan kerapu ini.So mangsa seterosnya utk dianugerahkan blog besh lagi cemerlang gemilang goes to 8 org yg gwe peveret;

1) Kak Shima
2) Kak Ziela
3) Fieda
4) Aniss
5) Zaleha
6) Syaidatul
7) Marwan
8) Syeena

Majulah blog utk negara.
Wabillahi taufik walhidayah wassalamualaikum w.b.t..

5 comments:

marwan masri said...

hohoho ...
dpt award sehh ...
uih no.7 pun dpt gak ke ...
time kasih malaysia ...
hehehehe ....

Yat Ekhram said...

ahaks no 7 adalah sgt bertuah oke..kerana 7 byk angka bertuah walo kak yat ske no 8..

tahniah! kerana ternyata blog kamu tertarek mmg da bomb :)

teroskan merapu ilmiah eyh :P

::miZz-hiGa:: said...

adakah itu saya?..*perasan mode*

Yat Ekhram said...

yeahhhhh itu kamu puan syai..

ahaks tingat hubby ske bnagt lagu "itu kamu" by estrnged tu.Siap wat video klip wedding agiks.

congrats puan syai..ur rocks bebeh.
teroskan merapu :P

princess snow said...

hehe best ke my blog? most off the content cerita yang luka lara je.. AKA drama air mata.. anyway tq...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails