yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, September 26, 2008

Salam Kemaafan Sesuci Lebaran

Well,arini dah last keja dah kan??
Aura nak raya makin terasa kat opis nie but i'm so damn busy bee agi coz harus mendistribute all payslip & bonus letter to all staff arineh! [ yay,dapat bonus,alhamdulillah =) ]


Ok da lupekan kebz an keja itu..
keja smpi bebile pon tak abes kan..
semangat raya musti eksaited..hoyeaaahh :)


Wokey,di kesempatan ini sy bersame suami terchenta ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri buat sume yg mengenali kami,kengkawan sekolah,kengkawan mase UPM,kengkawan mase ALAM,Kengkawan opis, kengkawan kelab org kapal & partner,kengkawan Kapal Bee & juge kawan2 cyber yg dikenali through frenster dah blog ku cayang ini tak kirelah yg dikenali,silent reader mahupun anonymous yg rajen bebeno menyinggah lalu mengomen blog sy ini.[ yat tak kesaaah :P]
Sudah ku maafkan kalian yg suke membuat onar itu sempena syawal yg mulia ini.

Buat Semua,
Sy mohon maaf seikhlas hati andainya ada kata-kata yg mengguris hati,terlepas cakap,teremo tak tentu hala,termarah tak sengaja,terkasar bahasa,gurauan terover & sume-sume lah yg bisa membuatkan hati panas.Mungkin penulisan sy di blog kadangkalanya menyinggung hati sesiapa.Kita manusia biasa tak lps dari kesilapan..Maafkan sy yea :)
Juge mintak dihalalkan segala makan & minum selama ini.

Marilah bermaaf-maafan sempena ramadhan & syawal yg mulia ini.
Ambil yg keruh buang yg jernih,ehh terbalek amik yg jernih buang yg keruh..
Semoga sesuci lebaran menyatukan ukhwah kita semua,insya allah.
Menyucikan hati kita semua dari maksiat hati & dengki dengkos segala.
Amin..

Our Custom made Kad Raya design By YatEkhram :)


Juge jemputlah datang beraya ke umah kami @ Putrajaya ini..
Kuih raya & duit raya sile bawak sndri [ ahaks,just kiddin ;P]
Takyah tggu kami buat open house sile-sile menyinggah beraya ke umah kami sementara stok maseh ada.Kehadiran sume dialu-alukan.Tapi make sure la give me a call 1st takot kami g hanimun pulak raya ni :)

Kalo kompem kami buat open house raya nanti,officially kami akan SMS/Emel oke.
Tgguuuu...open house yg besh cam last year.
Insya allah,kalo ada rezeki.
Tggu ye Fieda, Kak Leen,Kak Yus & kak wanie yg rindu soto ayam masakan yat tu!

Oke doke,kepada semua yg nak balek raya dah tu,sile drive berhati-hati.
Pastikan tidak mengantok semasa memandu,tidak memotong sesuka ati & pandu cermat jiwa selamat.Kalo rase nak race tu p Sepang circuit la weh!
Semoga selamat sampai ke kg halaman memasing,insya allah.

Will be hapdets later entry raya & sisa-sisa ramadhan al mubarak later.
Stay tuned =)

5 comments:

busyuksayang said...

...selamat bercuti...
...selamat balik kg...
...selamat hari raya...
...selamat semuanya...
...:)...

elly_yang_comel said...

YEAAAAAAAAAAA NAK BALIK KLUANG PETANG KARANG...

best best best..tak sabar rasanya...

Yat Ekhram said...

busyuk cayang: selamat hari raya..
hati-hati dijalan raya... meh makan kuih raya..jomlah dtg beraya..

Za: cehh! saja la tu nak menganjing aku tak dapek nak raya ngan family aku kat kluang.huwawawawwaa..dahla kat opis sume menganjing aku neh.hampehhh betul..tape tawon depan aku raya Johor!

Nanti dtg ghumah eyh!

shima said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Yat Ekhram said...

selamat ari raya tooo kak shima too..
bile gerak balek muor daa??

hati2 dijalanraya k!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails