yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, September 12, 2008

Buka Posa Geng Muda Mudi PBLT

Well, yesterday buka posa geng muda-mudi PBLT was held at kenny rogers Alamanda.
Dulu dikenali sbg buka posa geng2 bujang tp since ramai bachelor terhangat PBLT yg menamatkan zaman bujang tawon nie namanye dituka la yea :)

Arghhh wateva la..janji rocks!!!



menciiiiiiiila sy tade dlm gambo neh sbb smpi lambat coz tggu hubby balek from PD :(


Sy yg dah tak bujang nie tetap join tp kali neh membawa hasben terchenta bersame.
kami adelah kelihatan sedondon pinky same ngan tema kenny rogers.
Setasi bersama gitu kan!
Ahaks,i'm the only one bring spouse oke.
Yg lain2 tu ade je yg dah kawen tp ngaku bujang.
hoho..


Agrhhh tetibe pulak ade org ke-3 dlm perchentaan terindah nie..huh! Si Faisal sebok2 mau enterprame jugak mau amik berkat org dah kawen :P

Incik hubby bz mengorder makanan yg yummmehhh2..

Sempat agi bergambo gedix taken by Faizul..sukeeeeeeee =)



Hubby tgh melahap spagetthi ngan gigihnye while sy tgh tggu ayam..


Owhhh i liokeeee this candid moments with my sayang..


oho my senyum kambing while tggu waktu berbuka sampai..

Here my favourite pixas with my beloved hasben taken by Faizul using NIKON DSLR D80.
( beeee..huney nak camera camnie la !!!, sgt marbles kan gambo2 kite..)



jangan pandang belakang agi June..Gud luck at JKR :)


And this pixas taken by My Olympus 8.0 megapixel jea =)









Faizul & Edan the official photog
of PBLT Muda mudi buka posa 2008

Sorg bujang trang tang2..sorg dah ade anak sorg!
Nanti aku dah ade DSLR kite p "menembak" sesame eyh!


Edan ko macam nak laung azan je gaya??? Amir ko pandang ape??? Mereka adlh bujang alif ba ta PBLT..hahahahaha..Jgn marah eyh!





Woweeeeeeeeeeeee...
Sedapnye!
Korang tgh posa tu jgn la tenung lelebih eyh :P
Kang batal posa den tak dapek nak nolong..









[Model of kenny rogers..Ahaks. Kalo org iklan KR nampak sure dia hired kite jadik model dorg neh kan bee :P]



saye & kamera mmg taleh dipisahkan bak Yat & Ekhram =)

[ My Beloved 2E ]


Eyta & Ekhram yg byk menyapot diriku & buat diriku begitu bermakna.
( ahaks cam iklan loreal la pulak)

I love both of u so much =)
Tawon depan Eyta dah tak bujang kot!

Amin...~

ecececcececcecehhh Najib cam nak ngorat Eyta je tgk gaye pandang eyta.. Gossip terhangat nie weh! Jangan mare eyh..guwau2 di bulan ramadan,tp kalo btl pon ape salahnye.Hiks*


Bee pon dah jadik mcm staff PBLT eyh??? keja Engineer projek pulak ke?? ahaks.

Geng muda-mudi yg sedang melantak dgn nikmatnye tp menten vogue.


Eskrim nie mmg sesuai utk org kapal tau..sbb nama dia marine ape tah!

muke lucu hubby tatkala ayam dah sampai..hahahaha tak tahan gelak!


Kelab laki org pulak neh.. Pejol & hasben ku yg agak seiras tp aku rase laki gwe lagi encem la :P
Kuang kuang kuang..



Arghhhhhhh setelah menghaplod gambo2 makanan nie tetibe rase damn hungry la pulak. Sheeeeeeesh tak sesuwai tul.
Nie la namanye dugaan posa kan.

Ptg ni tatau nak masak ape utk berbuka.

dah 2 hari berturut2 makan kat luar je dek kerana kebz an tahap maksima since hubby balek. Hubby kena jadik cam YB melawat kawasan je.
Sane sini sedara mara & kengakawan tye bile nak jupe.
Hadeh ginila kan life org kapal. Bile time cuti tula time nak jupe wifey,family,kengkawan.. Nasib baikla kami dah kawen,so tade hal la sgt mmg hari2 dpt tgk muke dia now. Kalo still berchenta harusla kena mengalah utk family & kengakwan dia. Taleh jupe dia selalu2 sgt. =)

Oh yea mlm td pas gathering buka posa muda mudi hubby ajak p jupe kawan org kapal dia yg just married.
Kali neh melantak nasik goweng mamak la pulak.
makan kenny rogers tak kenyang sbb pewot melayu sy neh nak makan nasik gak.

Ipin & Sue.
Congrats to both of u,selamat dtg ke alam perkahwinan terindah lagi masam manis nie. Pasnie kena byk bertabah la eyh sue,kena tinggal berbulan-bulan cam kak yat.
Ape nak buat kan,suami terchenta cari rezeki.
Kite redha & doakan jelah kan.
Sedey & rindu tu mmgla kan.. Tp percayalah once hubby balek mmg sgt besh tau sue..
Rase cam zaman bercinta je kepit kemana-mana. Tp lepas kawen agi besh la sbb everything was "halal" & rase secure sbb ikatan suci tu.
Ade hikmah disebalek susah payah kita :)

Free2 bile our hasben is sailing kite ngedate agi eyh.
Putrajaya-Serdang tak jauh mana pon kan!
Sowila malam tadi sgt mengantok taleh nak gossip lelama.

malam jumaat kan.Ahaks.[ ape daa motif cakap cenggini??]

Hoho..smpt snap pixas as usual;



Sue & Ipin pasangan peranten baru yg bakal sayang isteri tinggal-tinggalkan :P



Mrs Ekhram & Mrs Ipin @ kelab wifey org kapal :)

8 comments:

busyuksayang said...

yat, dah buka rupanya kenny rogers kat alamanda...i x perasan plak...hehehe

really hope to be there soon...:)

shima said...

Wahh Yat,

sangat tergoda ngan ayam kenny roger tu..harus ajak husband akak ke sana nanti..:)

Yat Ekhram said...

busyuk sayang;

br jek bukak kenny rogers alamanda tu..tapi sempit ckit la space dia.semalam nasib dah booked awal2 kalo tak harus mmg tak dapat makan..
cian tgk org kat luar q pjg yg amaaaatt..

kak shima;

haha,tergoda eyh?
tula kang dtg kenny rogers alamanda jgn lupe roger yat tau..
bole kite gosip2 wifey org kapal :)

D'Panther Nurul said...

wah.. bahagia sungguh muka kak yat bila encik hasben ade senantiasa di sisi.. ehehe.... seronoknya nurul tgk.. :-) tumpang gembira..

D'Panther Nurul said...

wahh..bahagianyer akak yat kita ni bila encek hubby senantiasa di sisi.. hehe.. tumpang gumbira akak..:-)

Yat Ekhram said...

nurul: mustila bahagia dear suami dcc.dialah penghibur duka lara tukang cool jugek bantal pelok terhebat.hahahaha..

kak yat rase so thankful miliki suami sebaik & sebesh dia.bole bawak ketepi ketengah & get along ngan sume org.tgkla buka posa geng muda mudi tu dia selambe je bole geng ngan bdk2 opis akak.hehehe..gitula marine engineer kesayangan sy..

nanti nurul dah kawen pon sama,sure alami ape kak yat rase ni.happy bile hubby balek,jupe sekali sekala tu yg makin close.

kak yat doakan nurul pon bahagia bersama suami nanti =)

D'Panther Nurul said...

thanks kak yat for wish..amin.. hehe...tak sabar pulak rasanye nak menempuh alam perkahwinan.. hik..hik. :-) sabar2 ye nurul... hehe..
nurul pun doa untuk kak yat juga moga bahagia sampai ke syurga bersama encik hasben..dapat yatekhram 'junior' cepat2 erk..amin. hehe..

Yat Ekhram said...

yeahhhhhhh ekhram junior on the making la neh :P

tp bulan posa cam tak smpt je nak baby making.hiks* bulan beribadah katakan.tp buat baby dgn hasben yg sah juge 1 ibadah yg Allah bg pahala cam syahid ke jln allah utk isteri2 kan?

[ ape da motif cakap camnie kat nurul..saja nak soh cpt kawen :)]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails