yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, October 25, 2011

Bermain di kejiranan menghijau..

Anak kesayangan papa tak melepaskan kesempatan bermain kat playground area umah pak uteh dia, Taman Skudai Indah JB.


Seronok jugak suasana persekitaran kat sini..taman baru, blum ramai penghuni lagi.


Hijau.
Damai.
Tenang.




cepatlaaa maklang qies tak sabar main park nii...




1st attempt main buaian, mula -mula suka laaah..goyang goyang..



lepastu...




start dah si drama queen sorang niii menjerit panggil momma..momma..
aih tak aman tauuu momma nak amik gambo, tengah sedap try test lens pak uteh niii..




okay kite try permainan laain pulak yeh yayang...
+__+


see alam menghijauu, damaii.park dia buat cantik cume sayang takde org maintain, rumput tinggi.






main kuda laa pulak.hehe plastik pon blum bukak..kira qies yang rasmikan laa ni :P





beautiful view, nielaah tempat main ayiel & balkis lepas niiii..pagi petang pegi park.



Seronok tengok alam menghijaaau kan, jiwa yang kusut jadi tenang..
hargailaah alam sekitar kita yee semua :)

tetibe nak berkempen alam sekitar bagai :P
Okbai, qies dah bangun titon.
nak bawak qies tengok alam sekitar menghijauu kat kampung ni pulak..atok dia rajen woo tanam jagung sayur seme kat tanah keliling umah niii..


more peektures later..



5 comments:

abah khalisha said...

cantiknya suasana

Momma Qiestina said...

mmg cantikkkk!

tq drop komen here :)

sharEna said...

canteknya yat kwsn rumah kt situ. jelesnya....rumahnya pon nmpk modern...huuu...bilelah gaknye dpt ddk rmh camnie yerp? huhuhu

.: pn yazlynn :. said...

kak... kawasan org ada2 ni. chantek sgt

bonda dadif aka akish said...

semi d yeh yatt umah kat situ...

mmg cun la design dia kan...

selalu lalu kat luar trapik lite tuh...

ohooo dah balik kluang yeh....takpe..kang dtg..roger ye ...

=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails