yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, October 19, 2011

rombongan site visit sambil berkelah hari itu..

kami masih di JB, sonok sangat lepak astana idaman pak uteh yang indah ni tak reti-reti nak balek. saja ngabeskan beras.
adik beradik kamceng ho katakan.hekhekhek.

+____+



okay sementara free ni nak belogkan kejadian last 3 weeks masa pertama kalinya berkunjung ke umah baru pak uteh qies kat JB, still dalam renovation..tak sempat laah nak tempek ke belog.tapi memandangkan banyak family moments kat situu, harus share buat kenangan terindah.


kan mak ngah..?
bukan niat utk show off atau apa, show house yelah.HAHA.lama dah jenjalan JB, tu yang bila pak uteh kata bole datang tgk umah derang zass kami adik beradik pegi tuu.JJCM sekali terus balek kluang visit atok & nenek qies.




ninina memang sangat happy bila ada kakak farra..ni dah 3 weeks tak jupe rinduuuu..
insya allah raya aji kita jupe k!




kazen belangkas :P baikk je dalam car sbb ada jajan.hissh.gewam..






site visit session.haha.master bed rumm gile besar! teringat dulu bujang2 menyewa umah macam ni siap share 4 org sebilik.betapa luas!





suke bangat cucu cucu sorga main lompat2 atas tilam vono..amboiiii...




pak uteh & makngah's family.
berkelah sakan adik beradikk.haha.umah belum siap lagii so dok atas tikar pon okay :D








sangat sangat adorable kan..?
bila pakai rompers aaaaauw rasa nak kunyah2 drumstik tu.tadi momma geget dia nanes sakan.haha.geraaaaaaam sangat nak buat cemana?
papa cepat balek momma nak buat sorang camni! hehehe.




aleeya balkis kesayangan mak ngah juga :)
telinga mmg macam papanya.kehkehkeh!



sekian.
nanti sambung lagi.nak tengok apa si qies tengah main kat bawah tuuu ngan ayiel.kemain suka menjerit-jerit gofren boifren 2 orang tuu :P


** JB bila petang je hujan, dah tak dapek nak bawak qies & family beriadah.sobss.tapi semalam sempat sopeng kat JJ Taman U.hehhe.terapi!

14 comments:

Farah Zamri said...

ala..kalau tau semalam boleh pi JJ Taman U!
boleh jumpa Qies..
xde rezeki..

dakcik said...

cntik kan umah dia..suke! =)

♥ Elin ♥ said...

wahhh tgk pehaaaaaaa budk kenit tuh!!!!
grrrrr...nakkk gegeeett...geram...gerammm..lipat2 pulak tuhhhhhhhhhhhhhhhh....

bonda dadif aka akish said...

aha..tu la psl..kalu tau g jj semalam..ekekekekke

=0

mau benar jumpe dak qies nih hah..

Mamaleesya said...

Beshnye tantekkkk umah

Mama Farris said...

sukanya mak ngah gambo ngan balqis yang maha comel tuhhhhh...nak prame

ummi nia said...

luas nya master room..

Hanani said...

cantiknya umah tu...

Nini Marini said...

kak yat dear,
entah macamana la nini boleh termiss entry ni. nasib baik teringat kat qies, jenguk kejap blog akak.

akak, satu soalan, tolong jawab eh. anak sape si puteh gebu demok² tuh? ya Allahhh, tak berkelip mata nini pandang dia. melelh air liur nak anak camtuh. mintak² la terkenan kan. hehe.

tolong tanyakan mak ayah die camne boleh dapat anak secomel itu. kot² ade tips, belum terlambat lagi ni nini nak apply. haha!

take care always mummy yat! soo happy tgk akak makin busy² woman gitu sekarang.:)

Momma Qiestina said...

nini,

hahahaha balkis si syomel bam bam puteh gebusss tu anak sedara kak yat.anak adik akak laa tu.

mmg very syomel & bam bam..
mak dia kulit cerah, ayahnye pun sama..lepastu rasia bam bam tu ialah fully breastfeed, baru 6 months tuu.

selalu baca surah yusuf time mengamnding insya allah nanti dapat anak syomel.itula jugak amalan akak masa ngandongkan qies duluu, dapatlaa si budak k-pop tu :P


take care too ibu mengandong! tula bz sgt jadik papa mama skrg ni.

Momma Qiestina said...

nini,

typo = menamnding - mengandong

jari syomel qies kacaaau menaip :P

sbobet said...

sip bro...langsung ke TKP..
mo cek harsbobetganya nih

sbobet said...

sip bro...langsung ke TKP..
mo cek harsbobetganya nih

sbobet said...

sip bro...langsung ke TKP..
mo cek harsboganya nih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails