yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, October 21, 2011

Family Outing at Jusco Taman U

Aduyaii tak sempatnyee nak membelog beberapa hari ini..
busy sangat dengan aktiviti family..

Tamatlah sudah cuti-cuti jaybee selama 3 hari..
plan nak lepak sehariii je terextend beberapa hari sebab pak uteh tak kasi balek.

Seronok.
Fenats.
tapi best! biar tak kemana pun, pegi JJ cuci mata sambil sopeng few stuff.
pak uteh ajak qies jenjalan ke Jusco Taman U, tak jauh dari umah pak uteh..

nie terapi suka sukaaa namanya..
bukan senang nak outing adik beradik macam ni, lelebih lagi pak uteh selaluu busy dengan keja dia kat ganu sana lepastuuu PJJ ngan family kat JB pulak..payah nak jupe.



eiy kazen boifren gofren niiii..mmg sukelaaah kalau namanya berjalan..
+_+




si no 4 & 5..
sapa lagiii kalau bukan pak uteh & maklang kesayangan qies :D





maklaang layan jee si budak banyak akal 2 orang tuuu..training jadik momma..hehhe.
ilang vogi da vass kalau ada 2 anak lasak cam ni..






si budak lasak otromen.
kejanyaaa asik nak bersilat je ayiel niii...tapi dalam troli behaved la.





qies dah dapat mashmallow senyap laah dia!





night scenery laaa pulaknyee eh maklang :P
pasrah je jadik model..




sonok yeeeee dapat outing together...




jommmmmm pegi dunkin donut pulaaak.ayiel & qies nak apeee tuu..?




haaa amik, pilih nak mamam yang mana...
seme sesedap & cantik.tapi momma kureng sket sbb manis.ni fav papa no 1 niii :D

nanti papa balek kita beli lagiii k yayang...



dan lepastuuu terus balek umah pak uteh qies dengan ayiel mamam donut sesama!
sambunglaaa lagiii cerita kat JB di lain entry..

balek kluang tadi hujan mencurah-curah.
risau tengok air kat parit & sungai dah mula naik.harapnyaa janganlah banjir lagi macam feb arituu.tak sanggup nak berpindah randah lagii.harapnyee ini just hujan biasa jela.maybe memang musim hujan sekarang ni kan..

okbai, qies nak susu laah pulak..
ada masa nanti momma update lagi.

have a nice weekend.
:))


p/s : sori buat feminat qies coz tak dapat jupe, time constraint sgt..


6 comments:

Aisy Nasiha said...

bestnya...dlu selalu lepak kat sana masa duk JB...ni jugak tempat dating pertama saya dan suami...hehe, ada kenangan

♥ Elin ♥ said...

waahh seronok sakan korang kann..

happy jer dgn si anak..

kamu pun happy jer senyum sampai [pipi.

What cute names do you call your HUSBAND?

.:QiLaH:. said...

hehehe...akk p shopping kat jusco taman U ye ^_^
slaloo jgk p sini sbb bljar kat UTM Skudai...dekat je =)

Momma Qiestina said...

aisy,

waaaaaaaah tempat dating tu!
heheh sy pestime pegi sbb adik baru pindah umah kat tmn skudai indah tu.not bad jugak tmptnye..

Momma Qiestina said...

elin,

heheh sonok bersama family.kalau papa qies ada lagi beronok2 ni..

Momma Qiestina said...

Qilah,

hehhee kamu pun UTm ye?
samalaah ngan pak uteh & mak teh qies..cinta kampuss ke jinjang pelaminan hek hekhek.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails