yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, October 31, 2011

Peektures Of The Day






because picture worth thousand words,




sang rama-rama tengah menghisap madu pokok bunga butang kesayangan nenek..
inilah namanye habis madu sepah dibuang yee...?

*susah nak captured ni, rerama tuu tatau diam*
masa nilah jari telunjuk ngan ibu jari kena gigih bekerja adjust shutter speed & ISO.hehhe.



dan keletah anak papa pagi ini,




jogging dengan mama, eksesais sambil hirup udara segar kat laman depan umah :)
heaven kan yayang duk umah atokkk!!



dan bila mama kata,

'buat muka cheeky cemana...'


terusss qies kasi pose special ni,




.





.



.







you always made momma's & everyone smile :)
thank you yayang.

thank you papa sebab kasi peneman terhebat ni..


aih perasan tak bila qies sikat rambut camni lagiii lah kopipes orang kapal tuu..?
wuuuuuuuuu windunyaaa kat papa..terribly.
+__+


okbai.

hugs & kiss dari jauh.
muah muahhh!!


3 comments:

ummi nia said...

geram tgk qies senyum smp sepet2 mata..peluk cium utk qies yer kak

MamaAiman said...

Subhanallah!saya sgt suka gamba rama2 ni tamabh2 bunga kaler purple!cantiknye kakyat!!!!! besar dah cik ninina ni :D

shahdiana said...

cute anak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails