yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, October 18, 2011

merasmikan astana idaman ayiel & balkis

bersiaran langsung dari taman astakona! banyaklaa taman astakona laguuu :P
bersiaran dari istana baruuu milik kazen qies yang syomel ayiel & balkis kat skudai niii..dekat ngan kampus lama pak uteh dulu.


Actually ni last minutes plan.
pak uteh bercutii lama dari kejanya kat Paka Terengganu tuu so pak uteh ajak kami seme datang umah baruu derang.alang-alang dia ada kat umah kan.. atok & nenek qies haruslaa eksaited nak tgk umah anak derang.baru je masuk 3 harii.belum sempat buat housewarming lagii so kami laah yang rasmikan.hehhe.maybe pak uteh kata nak buat jugak nanti housewarming, tgh cari date yang sesuai utk seme adik beradik berkumpul.tunggu cuti skola, makngah free, paklong free & kalau bole pak uda pun dah balek! *papa qies laah tu*.

best sangat tengok pak uteh dah ada kediaman sendiri, bole tahan besar pulak tuu.berbaloi penat lelah blaja jadik engineer.Alhamdulillah, murah rezeki ayiel & balkis..seronok main kat umah ada tanah, ada laman.depan tuuu ade playground.qies pun sukeee.yelah selama ni dok umah atas langit, tak bebas :P
dah jupe umah berlaman, sakan berlari-lariannn!

this is our dream house too..insya Allah kan bee :)



just a sneak preview peektures qies pegi site visit :D




seronoknyee anak papa berlari-larian depan umah pak uteh!
cantik kan design umah tuuu, ramai kata mcm lukisan :)




simple deco black n white but nice! i likee.mmg trend skrg kan kaler mcm ni..
*tetibe verangan kalau dah ada umah sendiri nanti, huhu*

living hall tuu mmg luas, seronok ayiel & qies main kejar-kejar.



sukelaah si kazen dua org niii dah berjupe! macam kembar pulak.botol pun sama, susu pun sama, pampes pun sama.beza laki pompuan je :P
siap tenung2 tak bole tahan tu!



dan si syomel bam bamm yang menjadi kegeraman seme,


balkis si budak cantik gebu.see the peha kepcii ituu.nilah cucu atok nenek paling bam bam.manyakk sgt num susu momma dia :)




esok laah momma sambung lagi.
manyak sangat gambar momma captured.suka tengok deco-deco umah pak uteh nii..tadi momma try test lens pak uteh terus jatuh chenta..terus rasa nak angkat 1, best giles! try carik lens yang sejibik macam pak uteh punye kat JUSCO tadi tapi out of stock.takpe nak try carik kat KL lah nanti..


dah nak masuk beradu ngan my yayang.fenat giles seharian beraktiviti family.
niteee!

16 comments:

.ArianiAizat. said...

canteknyaaa rumah!!
nani suke design rumah mcm ni..modern..simple..
huwaaa bila laa nak merasa dok umah sendiri ni..

.: pn yazlynn :. said...

sgt chantek.. nk 1 jugak

Suliana said...

cantik :-) insylh ko pun blh punya beli umah cam ni :-)

Siti Asiah said...

geram tengok Balqis...ase nak cubit2 jer pipi & pehe kepci tu...;)

♥ Wina ♥ said...

rumah cantek!

♥ Elin ♥ said...

superb lah hall tuh..modern..

Momma Qiestina said...

nani,

tulaa konsep moden..skrg byk trend umah mcm ni..akak ada tgk kat cyberjaya sejibik mcm umah adik akak ni tapi harga dekat 3 kali ganda beza..mmg dream house kak yat ni tapi tulaa entah bila mampu nak beli.huhu

Momma Qiestina said...

Sue,

Aminnnn! doakan k.
:)

Momma Qiestina said...

Elin,

tulaa superb..mana tak superb hasil idea laki bini engineer at home :D

ummi nia said...

simple but mmg cantik tertarik..xtau bilalah nk dpt rmh mcm nie

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantik umah die kan kak yat...huhuhuuuuu

kayrul-shah said...

cantik design rumah tue..bila la nak dapat rumah sendiri nie..huhuhuhu

SYANI said...

Tertipu jugak dengan gambar memula tu. Sebijik cam lukisan..

Momma Qiestina said...

tulaa mmg macam lukisan, masukk dalam lagiiiii wow!

saya pon ntah bila mampu beli ni.sobs

Anonymous said...

Hello my family member! I want to say that this post is awesome, great written and come with approximately all vital
infos. I'd like to peer extra posts like this .

Also visit my web blog - How To Detox Your Body

Anonymous said...

Hey there this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Here is my homepage: World Of Tanks Hack

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails