yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, October 10, 2011

kembar tak seiras si angry bird

hasil tangkapan fresh from the DSLR ku yang banyak berjasa di pagi ini..

-__-


tetibe momma rajin nak update terus kat sini.hehhe.

semalam momma sesopeng baju angry bird untuk qies, momma belikan utk caca sekali.mesti syomel sepupu sebaya yang macam kembar ni pakai sesama..dah banyak jugak baju sama derang since babyhood, then momma terus photoshootkan!

oh yea bukan senang nak amik gambar kiddos yang tengah melasak ni.tak reti diam.banyak gambar gegar je.nak guna auto tak berapa cun hasilnya jadik momma guna manual mode.kalau korang tanya cemana nak guna manual tu, memanglaah momma tak reti ajar.bila dapat pegang DSLR tuuu main-main trial n error je.adjust je ISO, apperture & shutter speed sesedap rasa..kalau nak tanya, baik tanya orang yang pro.aiii main taram je :P



model angry bird kesayangan atok nenek kluang niiii..
yang macam-macam perangainyeee..


kejap baik, kejap gado.beselah nama pun budak budak..bila dah besar nanti derang tgk gelagat derang mestiii gelak gelak jee kan.hekhek.untunggg korang ada momma/mak uda suke captured gelagat korang tauu *tetibe*


mak enon adooo..?




caca badmood je mase memula, terpaksa ayah dia pegang kat belakang tuuuu nak kasi pose berdua.ayayayayai..








ini budak mana heran dah dengan senapang momma, dia buat dek je :P





syiokkk kat umah paklong ada swing macam niii..
umah landed mmg best bole main kat laman..




tuan puteri main buai sama-sama :)
masih nak adjust mood




dah mula borak2 bahasa jawa :P
hahaha.

rugi tauuu korang ni atok nenek pandai cakap jawa, korang tak pandai.huehuehue.





camera actionn..!




yeay assistant momma tembak bubbles barulaaa muke ada sunyum

^_^





see drama queen papa yang over!!



qies memangla suke sgt main bubbles niii..semalam g paso malam dia pow momma niii..



start dah bergadoo berebut toys..haip haippp!




sekali tokey jual aiskrim lalu daaa, terus momma belikan sorang satuuu.
tak bole share nanti berebot.




nak aiskrim mangkuk jeee tuuu, untung budak budak skrg.rezeki makan sedap2.
momma dulu makan eskrem mesia yang 10 sen tuu je tauuu..
kena banyak bersyukur k sayangkuuu.





shedaaaaaapnyee eskrem cekelat! tak toleh kiri kanan...
tapi qies baikk dia tak kedekot bila org mintak sket dia kasi seme.HAHA





caca pun mamam, muke siyes abis menikmati kesedapan berkekalan..



dah fenat main outdoor, kita main indoor pulak yeee.umah atok korang dah macam nursery dah.segala mak nenek toys ada..pasrah jelaah!



nek beskal qies pulak!




happpy happpy qiestina :)
tu yang tak reti reti nak balek putrajaya,kuikuikui.



bestnyeeee jadik budak-budakkk!
ngan mak budak ni pun enjoice sekalii.HAHA.bulih..?






3 comments:

Siti Asiah said...

syok jew tengok Qies main...njoy jew...terkenang time dok umah mak...hehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

LAWA BAJU QIES....

.: pn yazlynn :. said...

musim angry bird kan skrang ni.. heheh xmo gaduh2. both shomel tp rambut dpn qies da lain kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails