yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, October 23, 2011

buat papa yang jauh dimata dekat dihati




Assalamualaikum papa :)
(qies dah pandaaai tau bagi salam even bunyik dia 'ekommm'.hehhe.)

okaylaa tu kan, ada kemajuan dah vocab dia.anak papa dah pandai cakap banyak benda sekarang nie.mesti papa tak sabar-sabar nak balek, nak borak ngan qies kan!
anak papa dah pandaaai ngadu ok, tadi bergado ngan caca rebut toys qies menjerit sakan then bila momma tanya,

'kenapa yayang..?

terus dia jawap 'cacaaaa' (haha dengan nada suara salahkan caca,kekeke)

adoyai.anak sapelaa bijak sangat nie.


bangun pagi terus muka cheeky macam nie,



buat muke busyuk macam tuuu.mata terus tak nampak.
suka sgt buat mata pejam gituu.hahaha.

rasa nak kunyah kunyah je.




jelir jelir lidah momma babap kang :P




breakfast mamam ape tuu qies..?

apek/apok =apple

hahaha ape dah jauh nak bunyinyeee :P



our yayang sekarang sudah menunjukkan kerajinan nak pegi skool, asik drawing je kejanya..



iya iyaaa je melukis tuu.eee rasa nak geget je jari tembun kopipes papa tuu..
lepas dah busan melukis, mama laah kena lukiskan lepastu dia teka.





yang kelakar tuuu bila orang tanya nama dia sapa..?

dia jawap...

'chi chi caaaaaaaa'

HAHA

sebab atok panggil dia chica la ni.sesuai gitu chica & caca.





papa cepatla balek ek!!!


seminggu dah tak dapat contact papa kat location sana..
hope papa doing fine ye.
qies dengan momma tak putus putus doakan keselamatan & kesejahteraan papa kat sana..
Semoga nanti papa pulang dengan selamat ke pangkuan yang tersayang..

October hampir ke penghujungnya sudah.
tinggal sebulan++ je kan papa nak balek polok polok qies, dan mama jugak :P
kita berdoa semoga cepat ada pengganti papa..
we happily wait for you..


Take care love..
*Hugs & Kisses*


M.I.S.S.U. P.A.P.A terribly!


6 comments:

Rizziela said...

cha cha kidal ker?

cute ajer anak dara sorang ni..geram anti

littlehumblelynn said...

Smg papa qies cpt2 sign off jupe buah ht dia nih :-P

Momma Qiestina said...

ila,

qies 2-2 tgn bole..dia macam papa dia :D tapi kang kita tgklaa nanti camana..

Momma Qiestina said...

kak lin,

ameeeeeeeeeeeeeeen!
rindu sgt dah ni..

Siti Asiah said...

Putih bersih gigi Qies...blh jd iklan Darlie...:)
Mesti mama dia gsokkan tiap hari yea.

iduraz said...

cantiknyer gigi qies...penuh plak tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails