yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, October 5, 2011

wajah kesayangan hamba.




lagi-lagi keletah wajah kesayangan papa mama kat kampung :)
T__T



kesayangan atok sorang niii, bila merajukkk ngan momma or sesapelah dia mesti carik atok tempat mengadu domba..

gembeng betull :P




sleep pun sesama bawah ketiak atok..
atok suke manjakan chica (nama manja qies atok panggil, ngeee)



dan ini gambar fresh from DSLR, hehehe gambar qies baruu lepas mandi petang niii.
saja momma pakaikan baju kurung berseluar, last year punye.baruu je muat sebab dulu tailor terbuat besar sangat.kain cotton ni, soft sangat.buat baju tido pun bole..



ehhehee muke serius habiss nampak..?



qies rinduuuuu sangat kat papa tauuu..
tak sabar nak tunggu papa balek, nak aalaan = jalan jalan :DD




okay dokay, qies dah mintak teh o pulak.hahaha her current fav tuu tau.
macam taste orang tua je kan? haha.biasalah anak papa =P


till then, momma nak sambung layan nada-nada cinta at asteruk lepastuuu layan soffiya pulak kat tv3..banyak betul citer besh kat tv lately niii..layans jommm!



** mood membelog lately ke laut, maybe sebab miss orang laut.huhu

5 comments:

ummi nia said...

sama ngn nia..suka sgt dpt minum air teh o..comel jer pic time titon ngn atok tue..

Farah Zamri said...

eh!tersama pulak baju..

Suliana said...

cantik baju qies :-)

Mamaleesya said...

nada cinta beshhh manyak lagu :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

qie rindu papa...hoyehhhh sabo tak lame jew dah tu kan...sabo sabo...ehhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails