yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, October 8, 2011

outing,relaxing & shopping with the girls

lepas dah seminggu kat kluang baruuu dapat jejak kluang mall hari ini..


maklum momma busy bangat plus sakit gigi bla,bla, bla. finally semalam dah selamat cabut gigi geraham yang sakit hazab sekian lama ditahan tahan tuu, phew lega sudah.camana? ala tak sakit sgt pun, beranak lagi sejuta kali sakit.nyesal tak pagi awal dari dulu.hehhe.kena pulak dr firdaus (Klinik Dass) super cool tu punye keja memang superb, sekejap gile je dia buat..tup tup dia kata dah cabot.patut atok nenek qies customer tetap kat situ..cas pon worth it.


okay sekarang bole sunyum sket even gusi still bengkak.
biasalah nak recover makan masa jugak.dah sihat sket terus cargas pegi kluang mall.kekeke.
macam biasa bile weken mesti kena bawak qies jenjalan cuci mata, tengok dunia luar, makan-makan, main-main :)
and ofkos sopeng sket.kesiaaan dia asik cakap 'alan..alan'..


apapun, tengkiu so much papa sebab kasi elaun kasih sayang ituu *wink*
love u more...



hmm..
biarkan gambar bercerita bole?



wajah kesayangan papa di pizza hut
winduuu kami banyak banyakkk tak..?


*belon maxis sbg tanda kita customer tegar,kekeke.*




bersopeng harusla ditemani bibiks vogi da vass, si maklang :P



haha sempat sopeng asam lagikkk!
no no no, takde sesapa yang ngandong :P



malas nak bawak stroller, awak don dendiam je kat dalam troli k yayang.




cam biasa qies suke bangat naik car control, tapi nii naik scooter pulak.alaahai dia blum pandai tekan minyak daa :P



so marilaaa tengok toys bergerak-gerak niii...





alalalalalal syomelnyaa cat, momma belikan utk qies :)


jalan punye jalan, tetibe terjupe...




feminat kipas susa mati qies, anty fatin.
haruslaaa kena gomol :DD





maklang laah yang makeupkan qies, buat ikat 2..hehe.rambut senget pon senget la janji syomel :P



dah lapar, so marilah lunch kat pizza, asalnye qies nak ayam kepci tapi bery the fullhouse la pulaknye.next time kay yayang..




while waiting for food, pleasing duluuu bak kata makcu, haha!



have a nice day y' all!!



wooooooo...
manalaah pizza ni lambat sangat..?



arghhhhh mamam garpu dululah!!




yihaaaaaa dia datang..bole angkat belon lagikkk :DD




hawaian supreme..momma suke sbb banyak nanas..
superb!





qies mamam roti cecah mushroom sup dulu..sbb pizza hot..




berselera mamam ciken wing maduuu.pestime try ni..
qies asik kata ayam..ayam..siap cecah sos okay! kejap kata dass (pedas) pastuu mamam lagi.heheh.sgt syomel.


dan hasil sopengan hari ini...


alaaaa perlu ke dishow offkan?
nanti mak enon tuuu mulelah nak drop komen kata kita niii show off bagaiii. siap tanya ori ke tak? aduii ini macam punye orang pun ade, shiaaan ;p

tadi momma sopeng stuff qies je banyak, as usual lah kan..utk momma ada lah jugak.sket sket jee.yang penting pampes & susu si tecik ni wajib! ngeee.tuuu memang berat-rats la macam bese.kena pulak sekarang qies asik asik nak susu. sebulan 3 tin enfagrow 1.7kg tuuu mmg habis.now qies stick perasa honey pulak, sedap kot.



dan momma belikan ini tadi,



A-B-C map!! best bole baca, bole wat golek golek pengganti toto..
nenek kata best budak2 skrg macam-macam toys education macam niiii..
+__+
oh ada feminat qies tanya brp hengget tadi, RM 40 jez ye momma:)



yang penting....



anak kesayangan papa happy!

:)


terima kasih papa sebab spend time bervideo call dengan qies dengan momma beberapa hari nii..walaupun papa sangat busy keja berbelas belas jam sehari, *muke nampak penat* tapi try your best nak topup kasih syg.we really appreciate it sangat.bila sopeng sopeng tadi teringat kat papa susah payah keja kat laut sana, hmm.terus tak jadik sopeng byk2.HAHA.

nantila bile papa alik kita sopeng sesama :P


till then, till we meet again..
polok ketat-ketat dari momma & qies!



2 comments:

Mamaleesya said...

sgt windu kat qies :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhhh cantik. qies...tak yah gune white bord daaa da terbentang luas...map abc...ekekekeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails