yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, February 17, 2010

.i'm the lucky one to have both of u.







Ku persembahkan satu cita ku
Setulus hati hanyalah untukmu
dan ku lakukan semampu aku tuk menyayangimu
hingga kau merasa jadi pujaan ku
meski bercinta kadang tak indah
tapi tuk buktikan kau yg terindah
dan kupastikan..i'm the lucky one.
nikmati cinta lebih dari segalanya

jiwaku ini yg tak tersentuh
kini terasa sejak bersamammu
berikan hangat hinggaku tak mampu berjauh darimu
kerna kau yg bisa buatku bahagia

meski bercinta kadang tak indah
tp tuk buktikan kau yg terindah
dan ku pastikan i'm the lucky one
nikmati cinta lebih dari segalanya

caramu membuatku tak berdaya
hatiku pun ribut terjaga
kau ubah hidupku ini jadi sempurna

i'm lucky one -anuar zain





.the love of my life.
thank u so much bee for everything.

for being my wonderful hubby, my greatest lifetime partner, my no 1 motivator, my beshfriend,my notty rummate and being my everything forever :)



i really mish u like crazee.
wish u are here with me bee, to be in your comfort arms.
i miss every single moment we had together.
can't wait to see u again my charming husband :)
am so proud & blessed to have u in my life.
my endless love.



i'm so happy to have this little miracle in our life.
she bring a lot of joy & happiness to us.
Eryssa Qiestina really make my day with her smile & laugh.
baby Qies complete our life :)



we love u so much, our adorable princess...



mama & papa sayang sayang Qiestina :)




mama & papa will do the best for u sayang :)




becoz ur happiness means EVERYTHING for mama & papa :)

*muah muahh*

WE ARE SO LUCKY TO HAVE U SHAYANG






** mode berkaseh syg di malam ini, coz papa Qies baru top-up kaseh syg with videocall & phonecall sampai panas telinga. citer milestone baby Qies yg semakin cerdik n notty tula.then citer hasben & wifey yg mish each other :)
bile dengar suara papa Qies,denga die buat lawak perghhh rase ilang segala prob keja & etc.
biar jauh dimata, asal dihati sentiasa kite bersama.
pada huney, bee tak pernah jauh.



thanks bee sayang, sebab selalu concernkan huney & Qies.
tenkiu so much for all ur support..

and thank u for elaun ksh syg buat kami berdua kat sini,yay boley sopeng..ngeeee.
thank u dahlink!


poor papa Qies, die terlalu rindukan his beloved daughter sampai termimpi mimpi.hmm penangan anak & ayah ni memang power kan,yela darah daging dia.papa Qies kata tak sabar sangat nak alek,nak jupe & nak polok cium Qies.papa dapat tgk pic our baby Qies kat blog mama & thru mms je.of kos tak sama kan.papa geramm tgk Qies makin bam bam & puteh kulitnye.
papa rindu bau Qies,bau yak yak Qies pon papa windu.huhu.

be patience eyh papa shayang, teros kite bertabah.
another 1 month 2 weeks insya allah our mini family be as one again.

Baby Qies tak sabar nak polok papa.
mama Qies pon same =P

sayang sayang sayang kamu semua.
terima kaseh cinta hatiku.
kamu kamu anugerah terindah buat diri ini.
syukur atas kurniaanmu ya ALLAH.

3 comments:

Yus said...

Waaa..mama Qies dah start jiwang..rindu bangat lah tu.... its OK berkasih-kasihan PJJ nih...suka tgk suami isteri rindu-rinduan macam zaman bercinta kan...

Dokter faRyn said...

it feels good to know that somewhere, someone is thinking about you :)


sgt-lah ANGAU kan?


hehehhe.

(wah,awalnye aku bangun dah usya blog orang.HAHA)

treasurekeeper said...

pn yat dear,

sabar byk2 ye..kesian rindu kat hubby..takpe skrg ni masa cepat je jln..pejam celik pejam celik, then terpacak mr hubby awak blk umah dah hehehe mcm magic pun ada gak (hmm teringat lak cyril yg handsome tu :P)

pesanan for si lil' qiestina: misi terpenting 4 u dear buat angau mama awak hilang sementara nih ok :)

take care babes..

-hajar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails