yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, February 23, 2010

terapi at kluang station with lovely gurls






* sukenye anak keshayangan kite kan,pa?*

gerammmmmmmmmm tak?



anak syape happie shangat dapat jenjalan neh?
geget pipi tu kang!

ngeeeee.




tetibe je kan.hihi.
baby jepun [atok & antie lina kata] ni memang suke bangat la berjalan.
aritu alek kluang cam beselah ikot mama & bibiks vogue die berjalan sakan ke kluang parade & kluang station yg pemes ngan roti bakar tu.
dah 4 bulan tak alik kluang,skali tgk whoaaaaa dasyat gile urbanisasi bandar kluang.
maju habes, dah ade 2 sopeng komplex baru bukak yg besar gabak,siap ade big apple seme.dasat dasat,skali tgk dah mcm dah kat KL la plak.haih..

we all berladies day out aritu beramai ramai nak terjah makan kat kluang station yg ai dah mule addict roti bakar die.
perghhhhhhhhhh mmg marbles,skali rase kompem nak lagi.
tak caya tryla!
deswai ramai kengkawan papa Qies kalo trn klg musti nak g kluang station.
kan suzzane?
:)



coz picture worth thousand words...let's them speak!



ai mamam nasi lemak + dylla mamam eskrem brownies.
sangat dappp!



bibikku aqin & aisya mamam roti bakar + mee rebus yg sedap tak hengat!

*roti bakar tu teringat ringat sedap gile,kaya dia..pergggh*




deco yg klasik kat kluang station :)



bibiks aqien tgh kasi anak sedara kesayanganye num sushu.
* gaya mak mak kan =P*


my cutie niece, dylla yg antu air milo :)



sempat berFB sambil mamam,baby Qies baek gile je :)



mak cu Qies yg dah mule addict berFB gara gara kena 'racun'ngan ahkak die ni.hahahahaha.
kalo tak tu asek layan myspace jek,maklum budak skola kan!





Qies masham baru bangun titon, kalo tak seblom tu die lena je tido tak kire bising tak hengat kat KS[kluang station] tuuu.kan dah kata pa, anak kite kaki jalan cam mama & papanye ni!

gud gal je kalo diajak jalan jalan :)
aman je mama nak sopeng.syg die gud gal...


alamak Qies poo poo la plak,harus cari nappy changing room kat parkson, kluang parade.
tu dia lawa gile nappy changing room! 1st class.bersih gilezzz. i tink kat parkson la baby room plg besh & lawa skali deco dia.warna warni habes.
[yela dah jadi mama ni harus terjah baby room kalo kemana mana].

Qies dah poo poo pastu die lapa sushu la plak kan :)



Qies yg suke bangat main main kat baby room.haih dah poo poo main pulak ye syg?
*mak cu,suda suda la tu potogedix yang oiyyy*




shayang bangat budak bam bam sorg neh.
beras sekampit mama.jantung pisang pojaan papa.




baby Qies & hasil tangkapan di kluang parade.kluang mall tak sempat nak ukur pasai cuti 2 hari je.tggula papa alek nanti kite ukur kluang mall pulak eyh?



btw,Qies belikan papa suar jeans mustang peberet papa tau.Qies yg pilih ni tau for papa.
eheheheh poyo jeghs.papa musti suke ni :)
for Qies mama belikan die sleepsuit,feeding set utk tggl kat uma atok nenek & for mama tak sempat beli pape.yela dah ade Qies ni,asek brg Qies je!

for info kluang station ade 2 tau kat kluang.
1 kat stesen ketapi kluang & lagi satu kat seblah kluang parade je.
korang korang kalo dtg kluang tu cubela try!
kompem nak lagi..nak lagi...


* haih kluang station kena bayo ai ni,dah kasi advertise kat product derang neh*

:)


okay doke.
nanti ai share lagi beribu ribu lemon gegambo baby Qies.
adek adek & antie lina bawak bertendang yekk..
[seb baek sempat transfer to external hardisk kalo tak habes seme gambo kesygn ai coz lappy demam kure.hehehehe].

xoxo

14 comments:

Me_Lina said...

tpt wajib bila balik kluang... kluang station... xde yg pure kt tpt lain... kalu big apple... depan umah den pun ada... miahahhaha... mee siam dier terangkat ooo...

Till The End said...

linda pun suke gak roti bakar kat kluang station, memang x sah klau dtg sna x singgah mkn roti bakar ^__^

ez@ said...

kak yat..roti bakr tu roti beger yg dibakar then sapu kaya ek..?za igt roti petak 4 segi cam bias tu..tp tgk roti nih bulat cam roti beger...c qies nih baek jer ek...sng mamanyer nk soping.....=)

Anonymous said...

ni jumpa site buat sale tudung. 4ur perusal... www.teha2u.com
~HeLiDa~

reen-not-green said...

dah besar dah anak awak.. isk..isk.. qies yg dah besar atau kita ke yg dah TUA???? aduiyaaa..

.ArianiAizat. said...

sedapnya nasi lemak!
sedapnya ais cream!




comelnyaaaaa qies!!(^^,)

Amirah Mokhtar said...

alahaii syomelnya Qies bam bam.. dh beso dh dia..cute sgt! nati k.yat tlg kiss dia byk2 k =) tgk gmbo2 kt kluang station tu bt mira lapa la k.yat..sedap giler nmpak..nati nk pegi try gak la..cam best jer ni..hihi =)

Mama Qiestina said...

kak alina,

betoi betoiiiiiii tak sama Kluang station kat KL neh,yg kat kluang gak original recipe :)

pasni alek kluang jeee roti bakar lah..hihii.

Mama Qiestina said...

nanie,

yeeeeeeeee sgtt dapp!

alamak mak buyung ngidam keee tu?
g carikk cpt!
kang baby ngences pulak tuu.

Mama Qiestina said...

linda,

yela org tu kan x lama lagi nak jadi kluanggal kan harus kena ajak abg shidi lepaking klg slalu :)

kluang now besh dah tak cam dulu mase akka muda remaja.now dah cam KL dah sopeng komplex beso gabak.untung generasi skrg :)

Mama Qiestina said...

reen,

tula pasaii Qies dah becau mean mama dia pon dah tua gak ni..dah kena plan 2nd baby pulak ni.hahhahaha.

*bykkkla,aku fobia agi mabokkk tu*
hehe.

Mama Qiestina said...

eza,

yup roti bakar sapu kaya dear :)

dappppppp sgtt!
hmm tula Qies mmglah sgt baik kalo diajak berjalan jalan.lagi kalo naik car & tempat ade akon.whoaaa..

Mama Qiestina said...

mira,

yeeeeeeee kejap je dah jadik anak dara..adoyai.tak puas nak bermain ni..mama bz keja..papa jauh..

tapi takpeeee,lagi 1 mth papa alik.yahoooo :)

NURUL said...

qis guna botol susu apa? raina guna MAM. lama tak lepak kluang station

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails