yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, February 22, 2010

.balek kampung mama memang TERBAEK lah!.

allooooooo shemua kengkawan mama & kengkawan shaye...
Qiestina dah alek putrajaya dah!

* kompem org dah tau Qies dah alek ni nanti shemua mommy angkat nak dtg uma gomol Qies neh,huhu*

lindu kat Qies tak?
mama soh tye shemua lindu tak kat mama shaye.ngeeee =P

:)

mama kata sowiela tak sempat hapdet belog kat kampung mama kat kluang tu, sbb tatau kinapa maxis berokben sangat lembab cam siput.aritu mase Qies dalam pantang laju gile jek.hmm.
pastu kan, tatau napa lappy mama kejap on kejap off.adekah sebab mama baru berangan nak mintak lappy fink karer kat papa, lappy blue ni majuk pon tatau lah.haih tah hape hape,lappy pon tau majuk!

** ankel dan, tulun eyh nanti repairkan lappy mama shaye ni,nanti shaye tak pat tgk kartun kat lappy mama.plssssssssssssss [ sambil jeling manje kat ankel dan].hihihihi.




kenapa shaye suke kampung shaye?


kenapa shaye suke kampung mama shaye?


sebab die BESHHHHHHH!
[cakap gaya iklan petronas tu,heheheh]




laman umah luas, manyak pokok bunge...
shaye tak shabo lah bole larik larik ngan kazen kazen shaye kat sini...





laman umah atoknenek kluang manyak munge syantek tauuu...
pokok buah pon manyak.
ade lambutan, manggis,dorian,ciku sheme ade!




tapi kureng ckitla alek kampung mama kali neh coz papa takde :(


Qies windu lah kat papa!
dah 2 bulan tak jupe papa...




takpela nanti papa alik april kite alek umah atok nenek kat kluang agi eyh papa?
mama kata nak mamam roti bakar yg syedap gile tu kat kluang station agi.Qies tgk je mama & mak cu mak lang mamam aritu.nampak syedap je.

boley kan papa?


okay doke.nanti mama Qies update lagi beribu ribu lemon gambo syomel Qies kat kluang eyh.
manyak shangat gambo syantek agi syomel ngan atok nenek,mak lang,mak cu,mama,kak dylla,kak chaca seme.almaklumlah 4 bulan tak alek kluang kan :)

rase tak puas sangat dapat alek kluang 2 hari jez.
sebab alek kampung mama memang besh shemua owang asek shayangkan Qies..
takpe papa alek nanti memang nak ajak papa alek kluang agi..weeeeee...


antie lina & ankel shah tima kasheh tau sebab ajak Qies & mama join alek kg naik car livina baru tu.mmg terbaek lah! nanti Qies nak naek car antie lina & ankel shah lagi.besh!

tata.



13 comments:

Suliana said...

igtkan ko balik drive sorang..hehe..rupanyer tumpang orang eh??hehe..

fadel said...

bestnya orang ader kg ni...auntie fadel tak de kg lah Qies...seronok tgk gambar Qies kg kg Kluang...redup je.

Mama Qiestina said...

sue,

kali ni Qies & mama nak rasmikan car baru my kazen plak lah :)

ko tak alik kluang keeeee?
sgt panas & siap takde air tu!

Mama Qiestina said...

antie fadel,

hihihi tula sgt beshhhhhh dapat alik kg!

Qies baru pestime 2nd time alik kluang ni.sonok die ramai kwn bermain :) mamanya lagi sonok coz mcm2 ade kat kluang la ni.

NURUL said...

mcm best jer kmpg mama qies tu ye. hehehe

Eyriqazz said...

comelnya dia..rasa mahu cubit2 pipi...namapun cantik...

Me_Lina said...

haahhaha kluang mmg tgh on off air... balik CNY aritu pun xde air... sib baik atuk alya simpan air tahap seminggu stock x abes... heheheh... x jalan2 ke bndr kluang ker? ada parkson dah... hahahaha jakun aku... dlu masa muda remaja xde tpt nak lepak... skrg ner merata2 tpt nak lepak...

Till The End said...

Linda pun bru pas alik dri kluang..sngat besh hehe ^__^

Mama Qiestina said...

nurul,

balek kg sendiri mana tak besh kan!

rase tamau alikkk je.heaven amat2 ngan mak ayah kite & foodies :)

Mama Qiestina said...

eriqazz,

eheheheh dah cam nama anak i jee.eryssa :)

thanks ya for nice words.
doakan Qies jadik anak yg solehah.

Mama Qiestina said...

kak alina,

g gak klg parade,tak smpt g kuang mall je coz cuti 2 hari.tula mmg besh gile ahhhh kluang,dah macam KL dah macam macam ado tu! skali pandang dah cam KL tu siap ade big apple segala.hihihi.

tggu ah papa alik nanti round lagi.

Mama Qiestina said...

linda,

whoa bakal org klg jenjalan klg yeee?

dah moden dah klg skrg ni,mcm2 ade :)

Suliana said...

balik masa raya cina hari tu..kering gak umah aku tak de air..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails