yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, February 10, 2010

.kamu kamu inspirasi kesayanganku.

orang kata biar apepun terjadi ikatan kekeluargaan jgn sesekali kite abaikan.
yeap..i'm really agree with it.
sebab tanpa mak ayah & adek beradek yg kite sayangi sapelah kite kan :)
then bile kite susah & senang ofkos kite berbalek pada family kite,no matter what aite.
blom tentu kawan akan ade dcc kite bile kite tgh susah or down.kalo ade pon berapa kerat je.

biar apepun,walau jauh beribu batu sekali pon pada family lah tempat kite bermanje.
even dah kawen,dah ade baby cam skrg to me family is priority.beside my darling hubby & baby Qies la kan!

so now mama nak terapkan nilai kaseh sayang family pada Qies pulak.
mama nak Qies kenal sape atok & nenek yg bersusah payah membesarkan mama dulu,hantar mama g skola,masuk universiti and after all jadi "orang" cam skrg ni.
besar sangat pengorbanan atok & nenek Qies dari dulu hingga kini,tak bleh mama lupekan.
ntah sampai bile pon tak terbalas budi derang,sayang!

biar mama berasal dari family serba sederhana tapi mewah kaseh syg.
:)

mama nak Qies merasai nikmat berkaseh syg sejak Qies baby lagi ni,sebab mama & papa tamau manjekan Qies dgn material semata mata. mama nak Qies tau cinta & kaseh syg bukan bleh dibeli dengan ringgit mahupon dollar.mama nak Qies appreciate nilai nilai murni,biar ianya sebati since Qies kecik.even mama tau Qies maseh terlalu kecil utk memahami semua ini.



mama & papa sayang Qies sangat sangat.
atok & nenek pon sayang Qies sangat sangat.

=)


baru baru ni seminggu atok nenek,mak lang & mak cu berkampung kat putrajaya demi Qies & kak farra cucu syurga derang.kejap tido umah Qies,kejap umah kak farra..rotate la.beruntung uma dekat dekat ni.senang org kampung nak datang visit.semenya asek menggomol anak kesayangan mama ni,semenya gewam ngan baby syomel mama ni.bile last day atok & nenek nak balek ke kluang semula tu mmg sedey la derang.



sapelah tak sayang cucu syomel kan!
*sigh*




atok & nenek sayang sangat kat Qies tau.
shian atok nenek slalu rindukan Qies...




for sure senyuman manis ni plg dirindui.tah tah nenek tgh layan DVD gambo Qies skrg ni!



Qies bertuah ade atok yg sangat penyayang.dah tak jupe dah atok sebaik ni,sayang!
he willing do anything for his beloved family.sgt kagum ngan atok..



bibik bibik Qies yg vogue.yg sudi jaga Qies while ibu is not around aritu.
hmm mama thankful betul coz mak lang sudi jaga Qies aritu.kalo tak tatau camana agaknye..takkan nak EL seminggu pulak.duh!

* nanti bolela jadik bibiks lagi kan mak lang? ngeeeeeeee*





mak cu Qies yg vogue d vass.
tau tak Qies sgt mirip moke mak cu mase baby dulu,mokeeeeee korean gal :)
cume mak cu ade lesung pipit syomel cam mama,hehe.




mak cu nanti bulan depan dtglaaaaaaa putrajaya lagi!



mak cu & kak farra memang pantang nampak dslr mama,mulela posing sakan :)



si manis 17,gaya taleh blahhhhh sungguh.

haishhhhhhh mak cu syapeeeeeeeee la neh?

=P




and the power puff gal


*




*


ramainyeeeeee femfuan dalam family kite :)



huwaaaa,tetibe rindu nak alik kluang :(
rindu ketam masak lemak atok Qies masak tu seme.
hmm takpe,papa Qies sign off april nanti plan 1st mama memang nak bawak Qies alik kluang.
lama gileeeee dah tak alik ni.

weken ni cuti CNY,tapi mama nak bawak Qies alek umah papa kat PD.
nanti pak cu amik kite and blehla kite berjimba tepi laut pulak.ngeeeeeee.


Family comes first =)

till then
xoxo


nite!

4 comments:

puterikurekure said...

sorang je kumbang. hehehe~

comel je family korang.
:)

Suliana said...

cun adek ko..hehe..eh, bunga apa blkg kusi tu??ke wall paaper??

Mama Qiestina said...

puteri,

ngeeeeeee tula adek beradik 2 je lelaki & anak sedara boi sorg jek.kami ramai power puff gal,tu besh meriah je kalo kemana mana..baju leh share2 :)

Dina said...

Comey sesangat laaaaaa Qies masuk diaper bag tuh!!!

>_____<

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails