yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, April 4, 2011

follow papa ke MUSC drag challenge




aktiviti kami sefamily hari sabtu yang lepas :)
layankan je minat papa qies, sekali sekala beriadah sefamily gini syiok jugakk..
yang penting memanfaatkan quality time bersama kan u olss.hehe.


kena update lelaju sbb kat umah MIL PD nie, nak cargas masak lunch.
ai menantu mithali yu, bukan menantu hantu :P
*bluweks*


let's them speak,




yeay qies no 1 tau!!




with makcu feeling aweks litar la tu :P



halamakkk keta smart laa pulek..syomel je car ni..


Align Center

korang tengok tu bile si gile keta dah berkumpul..very the beri happening!





si tecik nie pon teruja sekali tengok car laju laju..





adoii kalau dah artis tecik, kemana je kena kejar paparazzi tauu.hehehe :P





bibiks ke dua ku yang gedix.hehe.layankan je qies ye makcu!






tengah q nak beli ayam uncle bob pon ada paparazzi kejar daaah.*LOL*






jom kita larikkkkk pa..makcu nie asik tembak qies jew,tak sokeee :P






pa, ayam satu plisss!




ayam peberet kami neh, kalau p paso malam harus beli.setapppppp!






momma & qies berbaju belang.haha anak beranak katakan :D



baju sponsor belogshop momma :)
hihiihi.



okay dokay, sekian aktiviti hari sabtu kami.aktiviti semalam g gath kedua geng kembo nanti eh.niat nak menjeleskan korang seme sbb ai dapat bergambo ngan abg ben ashaari terbantut sbb kabel D90 ku lupe bawak daa :P

memang meriah giles okay, 26 family kembo ada semalam.sakan ai menembak si syomel semalam.huhu.

pastu petang smlm, g mizan's 1st bufday bash pawtay, pon beri happening sbb jupe geng-geng Ex BLT like baya & june.later eh aksi hot momma sekalian alam tu :)


tata!
selamat bekerja u olss :)



2 comments:

dayana said...

sori nak tanya ni...MUSC drag challenge ni ada tiap weekend ker...macam best..next time boleh bawak my baby to watch..

Huszaini said...

nnt dah upload gambar bitau yer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails