yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, April 19, 2011

tengkiu beri much my lovely customer :)




petang ini, hati ini tersenyum baca entri geng-geng momma membelogkan anak memasing pakai baju bajan yang dibeli dari belogshop kami :)


alahai macam-macam gaya.
^_^

lucu tengok syomel-syomel gelagat si tecik, dapat pakai baju baru memasing eksaited.hehe.qies pon macam tu okay, tak padan baru umor setahun lebey, bergaya sudah pandai! hari tu dia tunjuk lipstik mama, blusher mama.wah dah nak bermekap lah pulaknye. kalau dah namanya anak pompuan tuu kan..*fengsan*

okay back to story.
ai tersenyum baca entry mommy kyra di sini, ibu aqil di sini, entry mama haikal di sini, entry mama mya di sini.semenya pakaikan anak memasing baju bajan yang dibeli dari butik kami.so cutiee! expecting momma pon ramai dah mule sesopeng for lil one.harus rambang mata kan tgk tiny cutie item baby.sangatlah memahaminya, sbb ai dulu pon gitu.gile sopeng for qies.ekkee.

* antie yat nak curik tau gegambo syomel memasing letak kat blogshop, kasi u all pemes amos.hehe*


am truly happy coz ada tu dah 3-4 kali beli online thru my blogshop.dulu orang susah nak percaya kan beli barang online nie seme * termasuk ai* but now persepsi tu seme dah berubah.klik klik barang sampai rumah.senang je kan, tak yah penat ukur mall, dengan kerenah si tecik lagi * sgt memahami*.kadang kuar sopeng dgn anak kecik macam penat je lebey dari beli brg kan.yela sambil kejar anak.hihihi.

papepun, i would like to say terima kasih atas sokongan korang semua.kerana kalian lah bisnes kecik kecik kami semakin maju.dari hari ke hari tak putus customer.

syukur alhamdulilah :)

+_+

sebagai menghargai kesetiaan customer,lepas nie momma ingat nak buat second give away utk kalian yang setia bersama kami.hadiahnya tentula baju bajan syomel from blogshop ai & blogshop maklang qies yang jual baju bajan/aksesori pompuan tu.tunggu eh cket masa lagiks.



korang tengoklaa si model tecik ciptaan momma diye nie, hehe.



gaya berdiri nak macam ala-ala kat red karpet.kekeke.qies oh qies..!



makngah qies kata, qies makin tembun bam bam since mama jaga 24/7
hehe ye ke? apa taknya qies makan lauk telur hari-hari!



dan ini model in the making :P



manyaknyeee isya sopeng baju syomel!
isya antara customer yang plg loyal, pantang ada baju bajan baru mama dia mesti dtg umah teros nak sopeng utk si syomel dia.COD je kan isya.lucky isya :)

tq so much momma isya!

pasni antie yat kasi free gift bila isya beli baju bajan lagi yeh.


okay, qies dah menggeliat geliat atas katil, dah carik momma pulak la tu.dia titon spjg mama menaip ni.bila dia tdo barula ade masa nak menaip entry baru ke apa.kalau tak mmg tak bole lepa.tersangatlah lasaknya kalau boboi.huhu.

okay till then :)


** my blogshop agak berabok, stillwait from supplier new baju bajan.nanti ai update agik eh.sempena minggu gaji mggu dpn harus banyak baju for sales! hehe.






3 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

harus letak gambo2 cumils kami ehehehe...tq laaa kak yat...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sempea gaji harus soping boutique qies...hehhehe

Mama Qiestina said...

ewheheheh haruss!

nanti akak nak buat sales lagiks.banyak baju bajan syomels!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails