yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, April 22, 2011

hobi qies sekarang berlari riang kat mall.

ehhee.
mari tgk sini..keletah si cheeky mama yang notty nie..

momen si qies tgh happy hour kat Jusco melaka bandaraya last sunday..qies mmg suke bangat lah dapat ukur mall, yang luas.
suke berlari-larian.ketawa terkekek-kekek dia..kita lah yang risau takot dia hilang..
lepastu asiklaa nak terpa eskulator.GRRR
geram betul..


sampai semput papa & mama nak kejar dia hokay!
dahla jusco tu besar gedabaks..bole kurus kalau hari2 ukur mall.hahaa.




mama, marilaaa kejar qies!




wawawwawawah :D





qies praktis jadik kak long ye sayang?
gud girl..nanti mama buat adik yee :P





tengok tu, berlari nak masuk kedai mekap.nak soh papa belikan mekap utk mama ye?




okay jadik gofren papa holding hand..hadoiaayai tak kasi dah mama can tauu!


okay yayang, esok kita g ukur mall lagi ekkk?



selagi papa ada, selagi tula kita jalan-jalan..
tak kira hari apa, bole kuar bertiga.wehooo!

okay dokay, kami nak balek PD lagi,hari nie nak tlg makcu kemas barang kat Poli PD.dia nak cuti sem sudaa.pastu kita jalan-jalan di tepian pantai lagi :)



have fun y' all..!









10 comments:

mun said...

hye salam kenal....
wah pandai betul qies bergaya dpn kamera yeee......anak kalau sudah boleh berjalan..memang satu mall tue dier ukur..mau kurus kite kejar dier

-Sara- said...

comelnyaa qistina nii :)

Suliana said...

cantik baju qies.. dah mak nya tokei baju.. hehe

su su said...

hamboi qies...qies nak beli mekap tuk mama @ qies nie.....dah pandai nak bermekap yaaa

~queraiza cullen~ said...

http://queraizacullen.blogspot.com/2011/04/i-love-babies.html

sudi2 lah melawat...heheh..ade gmba qies..=)

Mama Qiestina said...

hye mun, salam kenal dari kami juga :)

ehehhe mmg tired ckit jaga budak lasak ni kan..tp dia tgh happy explore.layansss

Mama Qiestina said...

sara,

ma kaceh antieee :D

Mama Qiestina said...

sue,

ehehehe tauke taugeee laa..papepun aminnn! :)

eh aku ada jual tshirt HACKETT n raplh lauren for boi, kang jengukla blogshop.

Mama Qiestina said...

susu.

ehehe tula suke main mekap.anak dara katakan :D

Mama Qiestina said...

que,

auwwwwwwwww terharunyaaaaaaaaa siap ada org baut entry pasal kami :)

tengs dear, kak yat link kan kamu eh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails