yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, April 5, 2011

qies jupe blogger tersohor uncle ben ashaari!

yea blogger yang sangat famous itu ye, ben ashaari :)

eh ko ade???
nguehehe.
* harus bikin mak enon jeles lagi mendatangkan marah nie,kuikuikui*


kami jupe uncle ben masa gath geng kembo part 2, kat tasik PICC last sunday.
ingatkan uncle ben sumbunk, rupenye mesra alam hokay.i liokee!
bila kita approach dia sunyum jee.
^_^


tq ye ben coz sudi bergambo gedix ngan si mamaninina neh *bukan mamarazzi* :DD
makcu qies pon nak enterprame sama okay.





ini baru betul blogger famous.sangat sangat famous ye abg ben :)
shegan aii nak approach org pemes ni, tapi tamau lepaskan can laa kan..





mudah-mudahan pasni uncle ben dapat baby kembar sbb dah 2 kali kan amik berkat g gath geng kembo :)

mari aminkan..

abg ben siap datang buat coverage ngan geng-geng dia okay.cube terjah belog papa auni's.
ada video dia..



nak more more peektures gath geng kembo part 2?
tunggggggggggggggggggu next entry laa yeh..ada lapan ratus ribu momma captured, ehhee.



si tecik yang tatau diam dapat jupe geng kembo :)



okay tata, kami nak g alamanda pos baju bajan customer dulu. puan CEO nie bile pepagi nie busy bekerja laa macam u all seme yang keja opis tuu.bisnes katakan.hiks!
customer always right gituu..

balek kang kita sambung cuci mata layan gegambo syantekk eh.
sabau sabauu..



stay tuned baybeh!

2 comments:

misyaf israfil said...

besnya dapat jmpa en bentuh..bila agaknya kite pulak dapat jmpa..

NaDia CoMaNeCi said...

excited ko jumpe ben femes amos tu yer...kalo aq pun..huhuuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails