yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, April 15, 2011

meet bloggers | Rayyan Qaleef 1st birthday pawtay!





sana sini qies dapat invitation bufday pawtay, syukur alhamdulillah.
rezeki ini semenya kan..
bila orang ajak, if ada kelapangan kami mesti rasa nak pegi.nak buat qies happy jupe friends, nak dia alami keriangan alam kanak-kanak :)
party party nie besh bila time budak budak kan!


^_^

rasanya since qies lahir, lebey 1o kali dah papa & mama bawak qies g bufday pawtay kengkawan diye, and she really enjoice it.dulu time baby dia tatau apa sangat lagi.now dah big girl ni wah dia happy sangat lah tengok ada deco cantik, ada belon, ada cake, ada jajan & tak bole nampak ada sumi jelly! wah harus dia sorang nak konker tau :P

so last months kami dapat invitation dari blogger momma, wani. a beatiful momma to si encem boy rayyan qaleef.
hehe gambo & citer bufday baru sempat nak update sekarang, maklum since berbisnes belog ini agak terabai. gambo berkoyan sini sana, nak sharenya berabad.ehhe.sowi eh dahlinks wani, lama dah asik draft save draft save.ahhaa.
i know wani only from belog, before tak penahnya jupe.padahal umah we all sekangkang kucen jez, wani stay quarters precint 9.hihihi.pasni kita bole playdatekan anak kita kat kedai runcit alamanda okay :) kebetulan papa rayyan jugak org laut, sama ngan papa qies.


okay cam biasa, ayat standard belog momma ninina, let a peektures tell the story!





king yang diraikan, si syomel rayyan qaleef :)
anak kelahiran annur specialist sama mcm kakak qies.hehe.





simple bufday pressie from us.hope yayan suke eh thayang!




so cutie deco pawtay.mesti keja mama rayyan yg kreatif ni kan?




qies nampak belon nie seme, eksaited lah diya!




okay inilah mama peranten yang cun, wani.she's so nice & friendly.
lawak bile wani asik kata, mai mai amik gambo ngan kak yat.blogger pemes ni.haha.
pemes laaah sangatnya wani oiy :P * maluw blushing2 ai*



papa rayyan, sama geng ngan papa qies :D
citer laut bla,bla bla je hari tu.ehehe.


dan hari tu meet isya, geng seibu ngan qies.momma dia pon blogger jugak.hari-hari rajen update citer isya syomel kat belog dia.

SKKM fwens with anak dara yang satu IBU.dulu qies skool kat umah sama ngan isya.




isya yang bam bam sudah.syomel n bijak :)


dan inilah sesi bergambar blogger momma & anak-anak kami.tapi haru sbb sorg2 cranky.hadoiyaii.




tgk kakak qies tu jadik ketua notty yeh,takmo diam papa nak captured peek tau..


menu haritu mcm2 ada.ada nasi minyak ada kambing sbb buat akikah sekali.


marvellousss seh!




amboi anak mama 'sopan' sungguh ye mamam nasi minyak cam tu?
maluw lah anak dara :P






eleleee manja papa.masa ni papa baru balek cuti sehari tu yang qies manjang kepit ngan papa.lepas dendam rindu katakan :D



dan sebelum bersurai, haruslaaaaaaaaaaaa vogi da vass mommy blogger nak bergambo ngan props bufday kan.hihihihihi.




mama bufday boy diapit mama anak dara.cara abes! ehehe.

btw wani, tq so much yeee sudi jemput kami sefamily.sangat sonok jupe kalian..dapat makan-makan, dapat temukan anak-anak kita bermain.mama happy, anak happy & papa pon happy sama.hehe.



okay pasni kita layan update 1st bufday bash mizan anak antie june pulak eh.
tema oren okay!








2 comments:

Iwani Basri said...

Tq kak yat..huhu!! terharu sgt..belog femes amos ade muke kitorg..suke..suke..suke..!!
nanti bebila free kite dating2 kat kedai runcit kite ngan bebudak eh..syiokk!

Mama Qiestina said...

heehehe wani ni, tak habes2 pemes amos dia tuuu tau :D

sowi tau dah sebulan baru akka dan nak update gambo bufday rayyan.bz bangat deh.CEO katakan..hihii

oraits nanti kita playdatekan qies n adik rayyan kat alamanda eh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails