yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, April 12, 2011

my cheeky notty 19 months old young girl :)

OMG OMG!

so fast masa berlalu, my yayang dah turn 19 months old young..!
dah macam-macam akal dia, dah sangat macam-macam okay.kadang-kadang buat mama jadik resaksa gorgom, kadang buat mama jatuh angau berkali kali kat diye.especially bila dia panggil 'mama'.sungguh terang dan nyata tajwid dan sebutannya :D

papa dia tak pandai sangat lagi, tapi mama sgt fasih nahunya.yeay qies anak momma!
mama so proud, muke jez potosetet papa tapi tetap anak momma :)
*nak jugeeek*





suke sangat qies buat mulut donald duck tuu! ee rasa nak geget!
eksaited joget tuu..




gaya mencairkan hati ramai :)
skirt legging cam biasa sponsor by belogshop momma.




eeee geget lidah tu kang!





wah waah dah pandai mamam drumstik peberet kFC momma tau..
habesla berebot ngan mama..


antara akal latest dia :

suke nyanyi iya iyaaaaaaaaaa yooooo..
pandai alih channel tv
suke main air, masuk bilik air * bahayaa*
pandai start car kesayangan dia..pagi2 dah vrooom vroomm..
pandai buang pampes sendiri dalam tong sampah *clever*
pandai amik botol if nak mama buatkan susu
pandai mengaji, nampak quran tiru org mengaji *pandainyee anak mama*
suke mengemas, abis baju blogshop mama dia punggah..grr
suke main kaler,ohh seme buku dia kalerkan tauu, adoiii..
suke kira duit dalam wallet mommma, aiyooo..
suka main hon bile dlm car papa..manje dgn papa..
bila masuk kedai tau pilih jajan, adoiii OMG! *pengsan momma*
dah pandai bukak peti sejuk sendiri, halamaak cari sumi &b vitagen..
gigi dah ada 12 batang.dan rajen gosok gigi,asik mamam kodomo dia jez.gewam!
suke gelak HAHA macam papa.eee noottty!




setakat nie yang momma teringat,esok if ingat mama catat lagi progress my yayang yeh :)
yang pasti anak manja momma semakin manja, spoil habes since momma 24/7 ngan dia nie,takmo dah dok ngan org lain..macam dia sorg je ada momma.huhu


apapun, mama sayang qies manyak-manyaaak tau!
* qies nak adik tak? mama nak g buat adik neh.kikikiki*


okay nunitee baybeh.sila abaikan ayat 18sx tu.

tata! :)









9 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

wah.......

suka ayat 18sx tu...

Mama Qiestina said...

EMY,

HAHAHA.ayat tgh malam gitu laa kan:P
wakakaka.

dieha said...

yat...dah besar kan anak2 kita...cepat masa berlalu..jom plan yg ke2..hehe....

ummi nia said...

kalo mama nk wat adik kita plan sesama ehhh..biar nia ngn qies dh sama thn 2009, adik pn sama thn..amacam, ada bran???

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

are-za said...

qies jawab: nak2!! he2..

Mama Qiestina said...

ummi nia & dieha,

setttttttttttttttttt! anak sulung kita sebaya anak no 2 harus sebaya,tapi korg plan bila?

ai pobia mabokk lagi nie, cemana haa?
hiks

Mama Qiestina said...

emy,

hubby depan mata asik mengada je statement kan :P

kekeke.

Mama Qiestina said...

zuwairi,

tq bro, nanti ai terjah ur blog too :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails