yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, April 26, 2011

a very precious time with my sayangs.

ini aktiviti jalan-jalan cari pasal sambil makan angin ke tepian pantai sri cahaya PD.
last weekend lah ni..

dah lama tak bawak qies ke tempat dating papa & mama satu ketika dulu.ehehe.dulu masa qies baby-baby rasanya dah 2 kali jalan-jalan sambil photoshoot ke sini.
memang cantik tempat ni, ada jeti seme.scenery bile sunset pergh terbaik ladang wok!

kalau korang verangan nak photoshoot ke apa, tempat nie ai really reccomend u all.mmg banyak pasangan peranten photoshoot kat sini.selain tu ada taman mainan budak. so bole derang suka suka main tepi laut..papa mama bole feeling feeling muda bercinta.haha.


we all pon verangan la macam peranten :P
kuikuikuikui.




qies suke main atas jeti ni, tak takot langsung..papa busy kejar dia..





muke eksaited main kat playground.wah ini mmg no 1!






qies menikmati keindahan laut, sambil amik angin.papa & mama busy nak berpotogedik.tq makcu jadik potogeraper we all :D



berungu violet lah kami hari itu.ehehe.



okay korang nak tengok aksi peranten tak?


nak tak?


skroll..





...



..




skroll lagi..






.



.









ekekekek peranten 3 tahun :P



korang ingat senang kami nak pose polok2 gini since ada qies? dia aje asik nak menyelit kat tetengah tu.but aritu qies kasi can :P

love u yayang!

:)

and love u more bee..




okay hari suda petang, mari kita beransur pulang sayang-sayangku...





si gems & si bam bam family.ehehehe.
senang hati katakan :P





momma, bile nak bawak qies mandi laut pulaak?
percaya tak even umah nenek qies tepian laut saja, tapi qies blom penah mandi laut.papa dia tak kasi.huhu.tunggu eh syg, nanti besar ckit mama bawak :)



okay dan itulah antara aktiviti weken kami.haih tak keja pon tetap tunggu weken utk berpoya-poya meronggeng ye kengkawan.sebab bile weekday si CEO ini adalah sangat busy berbisnes.inipun sekejap lagi nak g pos 9 bungkusan baju bajan customer..syukur alhamdulillah!
bila u all dah pay day, ai pon berpay day sekali :P

i lebiu beri strong la customerku semua.nanti tgk belogshop ai lagiks yee.ada baju bajan baru hapdate sempena korang dah gaji.HAHAHA.dan jangan lupe tgk belog baju pompuan yg cantik kat belog maklang qies.stylo & harga sgt affordable :)


okay selamat bekerja dengan tekun y all.
ingat, nawaitu kan keja sebagai ibadah, mudah-mudahan kita semua dapat keberkatan dari tiap pekerjaan kita ini.Insya allah :)








4 comments:

PuteriKureKure said...

gambar peranten paling tak menahan ok! precious momen tu!!! boleh besorkan gambar tu yat. sila2...
:)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

cheedah said...

gambaq cantek sangat :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

gamabr peranten cople tu kena besoooo kan tauuu kak yat...tamapal kan diding ahtiii...ekekeke...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails