yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, April 10, 2011

mari sopeng di blogshop maklang qies :)




salam berhujung minggu semua :)


so sowi dahlinks semua, tak sempat nak mengupdate belog kesayangan ku ini dek kesibukkan mencari rezeki & menghabiskan masa bersama family tercinta.now currently 3 of us tgh bercuti kat kluang umah atok & nenek qies nie.sonokkkkkkkk sangat kat sini.sambil tu diskas our family biz lah kan :)


petang nie insya allah kami bertiga nak balek putrajaya dah..huhu.
sekejap je balek kerana masih ada tugasan menanti di sana.
^_^

okay tak bole nak berlama-lamaan babling nie, just to share with my lovely readers,
official launching blogshop baju/aksesories/ tudung milik maklang qies. yea buat si penggila fashion, mari ramai-ramai support her bisnes.

kat butik online maklang qies ada jual baju cantik, stylo & trend latest yang jadik kegilaan ramai muda-mudi diluar sana.* ai pon consider muda mudi :P*


marilah bershopping di blogshop maklang ninina yang vogi da vass.
tawaran menarik, baju cantik lagi berkualiti, selesa dipakai dengan harga berbaloi baloi.just klik klik baju sampai ke rumah u all.senang kan :)


life make easy dizaman canggih ni, nak sopeng senang bangat!





mari support biz maklang saya..nanti mak lang dah kaya jgn lupe banje qies tauu!

ehehe.






wuwuwuuuuu maklang saya dah ade bisnes.
all the best maklangggg..! qies luv u so seteronggg...

:DD

* qies mandikan caldina pak uteh dia pagi nie.tu muke eksaited jupe air*



okay, tunggu apa lagi..

adik adik kakakk kakak yang manis semua,
mari sopeng cuci mata pastu if berminat klik klik buat payment & baju sampai ke sisi anda..



klick this link : http://sakinah-boutique.blogspot.com/





4 comments:

Mama Farra dan Faris said...

CONGRATS..

GOOD JOB..

MOGA SUCCESS...

BILO DAH KAYO JGN LUPO BELANJO KAT RAIL COFEE..UPPPPPPSSS....

SENSITIP

Mama Qiestina said...

makngah,

muehehhe tgklaa sapa sifooo maklang tuuu! bagai nak rak tlg buatkan 'kedai' dia tuuu..kesana kemari jupe supplier.semalam siap sign up kan celcom berokben.

hope sukses laaa.aminnn!

mamaelly said...

hihih aku dah try baju smalam...tantek..hihi

Mama Qiestina said...

tq so much za, ko 1st customer yg beli online..cayalaaaah!

nanti ko dah pakai tunjuk kat blog tauu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails