yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, April 1, 2011

alkisah si lil helper belogshop momma.






ehehehe.tajuk tak bole blah.
^_^


actually momma tgh tunggu customer datang umah, nak amik baju bajan.makanya mari kita berbelog dulu.nanti feminat ninina windu :P

tengoklaa gaya si tecik momma nie, kemain dia bile disuruh jadik model,mananya tau diam skrg neh.gewam betul.asik bergerak jeee kejanya.susah mama nak amik angle baik punye bile photoshoot baju bajan belogshop momma tau..

tengok neh,






uih molot moncong donald duck!
skirt tantek gymboree + GAP kids tshirt.memang cuns, belom sempat belogkan dah ade customer beli okay.tapi ada 3 helai lagi, later ai update kat blogshop ar.






gaya suke kemain si model GAP legging.tgk kartun ballerina laa tuu..





see gedikkk je moke, kena laah tu pakai legging GAP yg cekcis..



weee angelina ballerina.
vontots sape cekci tuu?

oh nie skirt legging GAP kids,baru update arini..



dan mari lihat aksi PA momma tgh 'tolong' mama..
pegawai operasi sedang membantu CEO nie hokay..
tolong kemas :P





banyaaaaaaaknyee baju bajan tantek niiiiiiiii..
qies punyee ke momma?





wee GAP pyjamas ni seme ready to pos tu customer, phewwww...
masyuk mama, alhamdulillah...
rejeki qies :DD





momma, nie qies muat tak nak pakaiiiiiiiiii?



dan sambil jadik model, sempat buli papa nyanyikan lagu nursery dia...




HAHA papa tgh jadik CD nursery qies :P

pasrahh jee papa..

model dah fenat bergaya tuu..hehehe.



hari nie kan qies pepagi dah buat lawak seram tau, dia amik penyapu & penyodok pastu tiru gaya momma menyapu.adoilaaa hai anak momma dah dapat akal baru.oh patotlaa hari nie dah 1 april, kira APRIL FOOL la kan :P


hehehe sememangnya indah jadik fulltime momma nie..
dapat tengok progress anak..coz hari hari ada je akal baru dia.
tensi ada, mendatangkan marah ada, kelakar pon ada. memang penghibur hati la.
kihkikihkih.
+_+


btw, yayang momma..
petang nanti mama & papa bawak g pos baju bajan dan qies bole main kat park alamanda eh!





7 comments:

Suliana said...

hehe.. comel.. baju2 ko jual tu mmg murah dari kat kedai yat. tadi aku tgk kat bawah maju ni, rm100 3 helai.. mak aii mahal betul..tak pela, nnti ada yg aku kenan dan ada saiz aku beli ngan ko okey.. :-)

mamaelly said...

petang kang aku terjah rumah ko...

siti norlaili yusof said...

seronok qies dapat jadi PA ek..hikhik...

bonda dadif aka akish said...

alololo....muncung yg mahal gtu...

=)

Kaseh NazLieza said...

alwaz pray yg tbaik utk kak yat selalu..

Mama Qiestina said...

sue,

taaaaaaaaaaaaaaau taakpe :D
tula tadi pon ada customer kata gitu, baju bajan aku jual murah & cantik.tu baik2 dia nak beli 2 helai, nak helai teros dia grab..i liokeee :)

kita biz nie taleh la kejar untung markup sgt, man-man la org kata.customer is always right beb.lagipun aku mmg buat research seblom start biz ni sue, aku survei kedai & belog lain jual brp..

biz biz jugak, sedekah pon apa salahnya ;)

Mama Kembar 3 said...

model comel bangat...padan laa biz yat maju jaya hehehe... geram betol tgk si qies tu berposing, dah laa rajin jd pa... untung mama yat hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails