yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, April 27, 2011

wordless wednesday : us on JELITA magazine!



tapi nak ada words jugak, belog mama qiestina kan :P
^_^


wuwuwu saja nak eksaited jugak sebab gambar geng kapal bergathering last months featured on JELITA magazine yang bery pemes amos itu.edition may hokay!
bagai nak rak mencarik kat alamanda sehari 2 ni, rupenya kedai mamak precint 9 jugak ade.


this is 4rd time qies on media baybeh! tu yang momma eksaited.ehehe.
before qies penah masuk intrend, berita harian, harian metro & JELITA!
rezeki cik ninina :)

* mak enon silalah jeles* kuikuikui.ko ada? ahaks..
suke ati ko lah if nak kata ai poyos, ade mak kesah??

HAHA.



tak caya meh tgk bahan bukti :D
seafarers/wifey/fiancee/gofren/kiddos get together.




qies syiok titon kat bahu mama, ala dah pakai syomel sedondon ngan mama berhawaian sakan dia zz pulak.tapi oklah, ada jugak at least.hihihi


mari kita tengok the pemes amos family kak ena mommy chica n rayyan yang very friendly itu..




ewaaah enterprame sakan :D
harus kak ena framekan niee.buat kenangan terindah.bukan senang nak masuk mag kan!

sabar ye kak ena, harus lori majalah dtg muar hari ini..hihihihi.ramai yg kata payah betul nak dpt jelita..




rezeki baby dlm peyot, mommy eqa dah enterprame dgn babybump yg syomel!
pasni bole jadik loyal customer blogshop akak lagi eh eqa? * ape kena mengena?*



beli JELITA tadi siap dapat


.



.

eh apa anak marine engineer sorg ni buat?



.


.





milo fuze..milo sejukk..auw mmg peberet qies no 1!
tak rugi beli JELITA..





harus sales JELITA melambung bulan may punya kan :D



so geng-geng kapal sekelian alam, silalah cargas dapatkannya di pasaran hari ini!
kalau lambat, alamat dah sold out.

eiy rasa nak meniaga majalah je camni, hihihihi :P

dan buat seme yang ingin membaca pengalaman all superwomen yang manage to handle kids/family/work alone without husband around * berbulan-bulan keja atas kapal tgh laut* silalah baca catatan pengalaman mereka semua di majalah ini..banyak info berguna.


and to all WAGS seafarers club, am proud be part of u :)
insya allah, nanti kita gathering lagiks eh!




13 comments:

~mY LiFe~ said...

nk cr jgak!!!!!

Ena Mazly said...

huhuhuuuu.. bila lah lori ni nak sampai muar ek... kalau tak sampai gak, kita bako jer lah kedai tu.. opsss, mana bole bako, nnt lagi ler susah nak cari magazines tu kan... ehehhe...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

woooooo...gemeres lagik nikh...eheheh...

BabyIntan said...

Glam glam lagik mummy qies dan qies :D

Si comel berambut MERAH: Wordless Wednesday-Part 6!

whyda said...

Tumpang excited gak! Wlupun blum join geng kapal (I wife seaferer gak)mesti nak gi dptkan majalah Jelita tu.

whyda said...
This comment has been removed by the author.
dieha said...

kami bangga menjadi wife seafarer..:)..betoi dak yat??

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Cik Qina said...

hihihihi.. even qina tak de dalam mag ni and gath tu, qina pon teruja tgk kakak2 geng kapal sume dalam mag! hihihi... eksaited! =D

p/s: salam peluk cium utk qies! shomellll~ mmuuaacchh2!

MrS KeNey said...

teringin nak join tp slalu tak kena masa, hubby lom cuti lagi...insyaallah nak jmpa jgk korang 1 day nti! jeles arrrr....huhuhu

ShilaShower said...

my youngest brother amik course marina engineering, pastu baru ni dia balik cakap kat my mom,

"nanti mama tolong je lah cari calon isteri kat adik. sbb adik ni busy, takda masa nak cari"

i was like whatttt???

tp yer lah, dah life pun atas kapal. ehehehhe. should ask my mom to car perempuan berjiwa kental, bukan yang kememeh la, hehehe

Huszaini said...

waaa!!! terbaiklah!!

As salam, tuan tanah, Jemput join segmen pertama AMRAFAHAN

http://amrafahan.blogspot.com/2011/04/segmen-pertama-amrafahan.html

yat mama qiestina said...

shila,

hahahahahahahah kelakar adik u tuu :D
ehehehe one day harus dia jupe wanita berhati kental spt kami *kental lah sgt*.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails