yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, April 5, 2011

si kembar, mereka sememangnya anugerah terhebat!





amaran : ini adalah entri penuh gambar kembar syomel.anda mungkin berasa gewam :P


ini antara hasil tembakan potogeraper amatur mama ninina & makcu ninina kat gathering geng kembar part 2 anjuran papa kembar 3 auni last sunday kat tasik PICC putrajaya. * tempat dating dan berphotoshoot we olss*.tempat nie memang sgt santekk & santaii.rase macam nak buat bufday party qies kat sini je nanti.syiokk!

kami cam biasalah menyebok sama, sbb ai kan blogger momma,time camnila nak jupe blogger momma yang lain kan! dan juga jupe blogger papa, bole mengeratkan silaturrahim :)

time cengginilah nak get together sesama blogger, kalau tak selama nie hai hai kat belog je kan..
bile dapat jupe live mmg sangat beri the seronok hokay..inilah keindahan dunia berbelog, dapat merapatkan saf, menambahkan kenalan..memajukan bisnes online *opsss* hehe.sambil menyelam minum air pepsi katakan :P

apapun congrats to abg aseng kerana menganjurkan program gath geng kembo macam nie, dgn org yg takde kembo pon sukee.hihihi.tq eh sudi invite kami datang :)


okay, cam biasa ayat standard belog ai, let the picture tell the story..!




abg huszaini, papa kembar 3 auni.
auni sorg lagi titon laa time neh..kalau tak agi gempak peek nie :D


mari kita lihat aksi kembar 3 auni yang pemes amos..
masuk metro tau hari tuu..



oloh oloh syomelnya bergurau sesama derangg!

* dah tempek cket kat FB tadi, papa auni ske bangat peek derang nie seme, hihi*



dan si kembo dah mule cranky,



aksi ibu mithali..
harus taching bile auni dah besar tgk momen derang ngan mama derang..
ingat senang nak dukung 2 sekali?


priceless momen nie..mahal seh!




inilah jasa mama, sebab tu syurga bawah tapak kaki ibu..
tak kenal penat lelah demi anak :)




salam perkenalan dari papa qies..

:)






potluck menu.peeeeeeergh siap ade 3 kek bufday pawtay,meriahh!
we all bawak air oren tropicana twister..pergh panas2 kejap je sold out!


seperti penah ku lihat,



mama with sara & kyra :)




kak nanie with hero hero F nya :)




kak nisa family :)



dan twin-twins yang berikut, momma ninina nak mintak maahap sesangat sbb tatau nama & tak berapa kenal.ehhee.nanti papa auni tolong kenalkan eh..


kembo gegirl nie tersangaaaaaaaatlah adorable & syomel, gewaaam.mmg jadik mangsa tembakan ai jela :P




pandai menyanyi & sgt potogenic :)




with their momma :)



oloh oloh si encem & si manis.sape nama?





aksi si kembo gegirl with papa/mama



oloh olohhhhh...





auni auni mamam ape tu?



eh kembo saya buat ape time sy busy menembak?


oh qies tgh mamam ngan papa, memacam adeeee!




happy happy family kembo :)
please komen here & kenalkan diri eh..says nak sangat kenal ngan u all seme..tapi hari tu tak dan nak kenal semenya..



sweet blue family :)



:)



happy face :)





anak momma yang behaved sekejap dgn papa :D




makcu yang eksaited jupe blogger pemes ben ashaari tuu!





26 family geng kembar yang havoc & happening!
sapa tak join sangat rugi.huhu




eh semua amik peek happy family, kami nak jugaaaaaaaak.ehhe.




i love u so much, nyawaku nadiku belahan jiwaku :)





si syomel momma :)


okay darling seme, nanti kita continue kat part 2 pulak eh.banyak hamat gegambo.kalau sesapa berminat nak DVD gambo gath ni seme, ai cas 10 hengget aci tak? muehehehe.*cess kepala biz ajee*

okay dokay.nak update belogshop baju bajan pulak.banyak baju baru sampai yg syomel syomel kena update kat blogshop nie, nanti loyal customer ai ternanti-nanti, tak sesabo nak klick klick.ekekee.btw tq so much my dear customer, sbb kerana u all laah biz kami sukses.syukur alhamdulillah.we are happy..sonok tgk momma/papa happy dapat pakaikan baju syomel :)

geng kembar, maila sesopeng kat sini.macam-macam adoo for your syomels.eh harus cari baju sama-sama kan! okay itu bole ai usahakan..


till then, nuniteee my lovelies..





11 comments:

Huszaini said...

Tq yat! Cantik cantik gambar yang yat amik! Nnt nak cilok laa nak letak dlm page amrafahan page yer! Hehehe boleh yer!

~: nisa :~ said...

thanks yat 4 the nice pics... mohon izin cilok jugak..

bola yg qies pegang kat gambar last sekali tu cam kenal la... ha...ha.. ammars punya.., tp dia dah pulangkan...

p/s: hari tu tak sempat nak jenguk yat punya "car boot sale" la... masing2 dah cranky kepanasan dan nak tido...

:: noremy bte rahmat :: said...

cantik semuanya.......

geram lak nengok kembor nie...nak juga!nak juga!

Suliana said...

eeee.. comel nya.. pas ni ko plak melekat anak kembar, camano?? haha.. anyway, diorg sume mmg comel2 la..

Love... said...

thanx dear.. ok jer nak cas seploh hengget tuh.. hehhehe

MisS NaSiHa said...

akak..x becita cita nk kembar ke??hehehe..comel sgt gmbar2 diorg..nice pic... =D



jom bkongsi ilmu manfaat..
utk bekalan akhirat..
http://itqannajah.blogspot.com/2011/04/surah2-mujarab-amalan-nabi-muhammad-saw.html

ina said...

syoknya tgk gambar u all... akak jealous tau akak tak leh join...anyway i follow u..

Ainul Hayat said...

Comeynye kembo2 sekelian...geram nengoknye...nak satu muleh? ekekee

AnaLyana said...

ramainya kembar.. comel2 belaka... teringin nak join. tapi saya tiada anak kembar..:)

Rania Raffel said...

blue family tu mamanya nama nadia my friend..sweet je kan ada baby2 kembo nihh.. nak jugakkk

Mama Kembar 3 said...

semua pics sgt cantik laa ... pandai yat menembak hehe.. aii loikee! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails