yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, May 23, 2011

Adam Haiqal bufday bash pawtay yang besh.





rasanya sejak ada qiestina nie, aktiviti weekend papa & mama banyak bawak qies attend bufday pawtay kengkawan qies :)
almost every months ada invitation birthday bash.
yela, kawan qies kan raaaaaamai sangat..
^_^

tengkiu so much seme coz sudi menjemput qies sefamily..

* sorry to kizkiz ye sbb tak dapat attend 1st bufday bash, clash date ngan Adam la pulak*


hari sabtu lepas, papa & mama bawak qies g bufday bash party yang ke 4 abg adam anak uncle rostam & anty irene.Uncle rostam is papa bff since zaman study kat ALAM melaka dolu, geng kapal.so aritu kira macam papa & friends gathering, adalah 2-3 orang geng kapal papa yang datang.yela ada a few still kat kapal, blum sign off lagi.rasanya dah lama papa & mama tak jupe adam, since momma blum pregnantkan qies lagi.last jupe time papa & mama main bowling sesama ngan derang kat alamanda.

tu yang Anty Irene kata, beshnyaaa finally dapat jupe qies! :)
ehee,bole berbesan kah? =P


birthday bash adam buat kat dewan kelab sultan sulaiman KL, dekat jez ngan nasi lemak kg baru tu.dekat gak ngan KLCC.besh laa dewan tu, ada akon seme & space luas.sesuai la buat pawtay macam ni, budak-budak selesa.

momma macam biasalah kan, suke captured momen yang besh-besh macam ini.so seharusnya tak tinggal baby dumuk d90.ehehe.so nak tengok tak kemeriahan bufday bash abg adam?
* macam nur kasih pulak rasanya*




coz picture worth thousand words, let's the picture tell the story..








inilah abg adam, dah big boi & makin encem!
susah betul nak captured bufday bosh, manjang berlarik..





mama adam pon makin gorjes, kak irene.


mama suke tengok deko pawtay bufday adam, simple but nice.




entrance.
cantik kan deko belon tu..




cake adam sangatlaah syomel..




cupkek pon cutee!



some of the foodies, yummylicious semenya..







ada macam-macam menu, spagetti, meehun, ayam goweng, sosej, kuih-kuih & banyaaak jajan.qies suke bangatlaa bab jajan tu :P



abg adam kasi nie utk qies & seme kengkawan..




so syomels goodies bag, ada sepit yang cute tuu..dalamnya ada macam-macam toys, ada book mewarna * qies mmg suke bangat* & ada cekelat ferrero rocher peberet qies.




u all tengoklaa tu, budak eksaited g party,




momma, cantiknyaaaaaa cake!
setaaaaaaaap..






the venue.
cozy place!



dan orang yang paling happy mestila papa sebab dapat bergathering ngan kengkawan geng kapal dia.dulu seme bujang-bujang, now semenya datang dah bawak handbag yang syomel, bam bam tembun.rasa nak kunyah sorang2.hehe.


yang lucu tu, papa-papa seme pun sama naik bam bam :P
* bahagia katakan*




proud daddy :)

uncle azami with hafiy & uncle pailang with bby zara.
uncle ekhram? with yayang gade-gade laah :P






si budak dompok momma :)




tengok tu, eksaited nak join game.macam budak besar je gayanya..pastu dapat adiah lolipop..





qies enjoice mamam spagetti.setaaap!




amboi papa dah jupe geng comolot satu ketika dulu, gelak besar..bergussip apa lah tu? sebelah btw, seblah papa tu la papa Adam si tuan umah.






with kakak alyssa yang syomel amatnyaa.
so fotogenik..
hari tu daddy dia takde, blum sign off. kalau tak lagi lama papa melekat kat situ.HAHA.





with mommy alyssa..
sefarers wifey & kiddos.


dan ini acara wajib, bergambar ngan tuan umah..



kak irene tengah amik berkat baby girl kee tu? hehe.
hope pasni kita leh lepaking gath lagi kaan..insya allah..



masa bufday adam tu, ada maskot mickey mouse.,ini budak sgtlaaaaaa takot siap meraung raung tgk maskot besar tu..sudahnyee melekat je ngan papa sampai maskot tu ilang.hadoi!




papa plisssss, qies takooooooot!
nanak mickey..

padahal kalau kat tv kemain dia suke tgk mickey mouse.adeh.





hafiy so cheeky face.ini budak sangat putih & syomel..





zara yang potosetet papanya.haih anak org kapal nie mostly muke papa derang kan?
*LOL*




alaaa manjanya zara ngan mama dia, fira :)





mamam-mamam sambil bergusip is sorgaaaaa..
dah lama tak jupe, banyak citer nak share..hehe.



dan acara kemuncak hari itu, cake cutting ceremony.




happy birthday adam haiqal!
moga jadik anak yang soleh, membanggakan mama & papa ye sayang..

hope abg adam suke yeh pressie from adik qies :)
+_+



dan sebelum bersurai, papa sempat ajak qies main-main kat luar tengok view KLCC yang cantik itu.nak pegi main kat taman KLCC hujan sangat lebatlaa pulaknye.tape, maybe next time eh yang?




my soulmate now & forever :)






timang anak papa tinggi-tinggi.argh dah tak larat, 12 kg!

selagi papa ada dengan kita, kita bermanja sepuasnya lah dengan papa..jangan ditanya bila papa nak naik kapal, sensitip yo.
hiks hiks.



dan selepas abes je bufday party adam , 3 of us meneruskan siri JJCM makan ikan bakar pulak.
next entry okay.

:)


** qies dah pandai nyanyi..day day yu yuuu! * sambil buat gaya hembus lilin ngan molot donald duck dia tu* ekeke.suke sangat dia g birthday party **



6 comments:

Suliana said...

aqil pun sama takut maskot.. padahal dlm tv bukan main suke, bila jmpa live melalak la pulak.. hehe. sama la aqil dah pandai nyanyi beday to u.. huhu

Mama Qiestina said...

kaaaaaaaaaaaaan sue..
hadeh aku pon felik apa kehalnyee dia takot maskot ni seme..besar kot :P

tulaa tang naynyi tu mmg taleh blah.lawak gilee.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

meriahhhh betul la kak yatt..tuk anak behabeshhh pon tak de hal kan...

zuera said...

anak akak sangt2 comel

Mama Qiestina said...

mya,

betul berhabisan utk anak takpee :)
tggulah bufday mya nanti..

Mama Qiestina said...

zura,

tq so much antiee :)
salam kenal..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails