yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, May 25, 2011

kalau sayang qies, sila vote banyak kali :)





*entry terpaku, sila skrol ke bawah if nak baca entry baru*



DIGI WWOW Awards?
alahai awards utk blog tu laa, korang tau kan?





penah dengar DIGI WWOW Awards?



actually ai shegan nak join contest best belog & sekapal denganya nie sbb kang nanti org kata poyo lah, perah santan lah, bajet best laa.tapi setelah dipujuk bertalu talu oleh feminat qies yang selalu komen-komen kat fesbuk tu, okay okay ai joinlaa ini contest.kita suka suki je join, if ada rejeki qiestina, adalah kan :)

janji u all yang soh ai join tu vote belog qies hokay!
* hehe paksa*


momma tau ramaaaai sayangkan qies kan?
so marila tolong vote belog qies yang 2 ini.
haha tak menahan, sekali submit hamik 2 belog sekali ai submit tau..mmg gile koser.ekeke.
dah takkan belog huneyhubby ku je nak pemes amos, harusla belogshop tempat carik rejeki dipemeskan sekali kaaan.kuikuikui.


okay sayang-sayangku sekelian alam..ku pohon jasa & budi baik kalian untuk vote belog kami dalam anugerah DIGI WWOW AWARDS di sini,

kategori Blogger of the year : huneyhubby.blogspot sila vote di sini.

kategori Online shop of the year : qies-syomelicious.blogspot sila vote di sini



nak vote banyak kali, tiap hari pon boleh! tak kena bayar pon..free jez.
jangan memalu segan :)

hadiah dia sgt besh, RM 5K from DIGI & partner!
woweeeee!


if qies menang, harus qies share hadiah ngan u all taw! hehe.



tulun vote belog qies, nanti qies banje loti..mau?





takpun, teh tarekk uneeeeeeee! *gaya mamak*
heheeeehehe.



okay, mari mengundi feminat-feminat seme..
undilah belog qiestina..
*gaya meraih undi*


sayang qies kan?

qies luv u tooo!
mwah mwaah banyak banyakk..



8 comments:

Nida said...

salam..

ok Nida dah vote.. good luck Qies sayang..:)

Mama Qiestina said...

tq antie nidaa!

muaaaaaah manyak2..
i love u antie..

~mY LiFe~ said...

untie da vote qies =)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

eheheh..conpom kak yat mya vote qies..dan mama nyer sekali..

Mama Farra dan Faris said...

mok ngah pun dah vote banyak2..

imranirsyad said...

memberi 1 vote untuk blog ni,,;)

ashra said...

cute nye qies..
nak vote tapi kena log in la FB.saya takder fb..hehe

AzieMan said...

hi Qies comel,nnt auntie Azie vote ek.insyaAllah.gud luck!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails