yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, May 29, 2011

weekend yang padat tapi kami enjoice!

weekend yang sangat busy dan sangat memenatkan.tapi kami enjoice bertiga sebab dapat g JJCM makan nasi minyak my UPM fwens kat jelebu semalam * later ye that entry* dan hari ini kami ke karnival himpunan sejuta belia & jom heboh kat boulevard putrajaya.tersangat besar event, lebih sejuta belia semalaya berkumpul menurut kata buletin utama.patot ramaai giles!

booth sangat banyak, tapi oleh kerana cuaca amat panas kami banyak beli air yang sesedap & buah-buahan termasuk durian.nak beli tudung ke baju bajan qies kena tahan napsu napsi sebab nak sopeng tak hengat donia next week.huhu.


oleh kerana mata mama qiestina adalah spt digam gajah, kasi entri bergambar ringkas je dulu ye.esok baru update lagi.



si budak masham baru bangun tido, tersedar sbb dgr sora aizat menyanyi kat jomheboh.
muka ai korang jangan fedulik, bole buat goreng ikan :P

papa je bole sunyum agi.i lebiu laa bee..





pandai papa pujuk si anak dara kesayanganya, belikan bubbles peberet dia terus muka ada sunyummm :)
papa cam biasa jadik tukang tembak! mama menembak lain.




Align Center
baju bajan sponsor from butik momma laah!
kalau korang nak pakaikan vogi da vass macam anak dara ai, sila beli di butik online ai.eh tetiba iklan ;p



dan hari ini dalam sejarah, akhirnyaaa feminat no 1 cik qiestina datang dari kuala tganu semata-mata mau polok syiom qies! hehe.





tengokkk tuuu, sahabat maya yang dah kamceng. pestime jupe siap holding hand lagi yu!
nia anak blogger momma, ummi nia
qies tgh ajak nia g famous amos, pow mama mashmallow.hihihi


nak tengok lagi gegambo?
sambung esok laah ye..mau titon berjemaah ngan cik ninina.
hari ini sangat fenat tahap gaban!

tak berjemaah ngan papa qies sekali ?


papa qies tengah tensi betulkan asterok yang telah 'diubahsuai' dgn jayanya oleh ninina. dari tadi dok repair dgn bantuan customer service.tau taaaaak cik engineer to be tu bole masukkan duit syiling & kredit card papa dalam tempat smart card tu.teros taleh on.huwaaaa.hope cepatlaa solve.esok mama nak tgk nora elena! bole demam kura kalau ter miss 1 episod, oh abg seth than.kuikuikui

doakanlaah asterok kami cepat sembuh ye!


4 comments:

Suliana said...

kehkehkeh.. macam2 la qies ni. cek juga kad kredit tu blh pkai lagi tak? kang nak pakai utk soping kat obersea tu.. heheheh

AzieMan said...

alolololo..comeynyo gmbr qies nih...suke untie tgok ler....kacukn mama dan papa tuh!tq yat sb slalu mnyokong akk ek...la ni dh ada blog senang arr nk komen yat hihi

Mama Qiestina said...

waaaaaaaaah, antie azie dah pandai komen :)

ini macaaaaamlaa baru rocks! presiden geng kapal dah ade belog..heheh.haruslaaa support kak azie selalu..akak kan kesayangans saya jugaak.rajin2 update tau.nanti yat ajar cara tempek nuffnang kasi duit poket kat power puff gal :D

Mama Qiestina said...

sue,

seb baik tu kad dah tak guna..kalau tak nanesssss.dahlaa nak g bandung weken ni.hahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails