yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, May 19, 2011

gula-gula hatiku, inspirasiku selalu..

phew, actually momma tengah membizi mengupdate baju bajan baru kat blogshop.
almaklum next week minggu pay day, jadiknye momma seme nak bersopeng kan!
tapi blum gaji pun, mama isya suda pantas & tuntas menyopeng pagi-pagi tadi GAP pyjamas new design.iyalah utk buah hati syomel kan, ai pon macam tu.gila segila-gilanya beli baju bajan ninina :P


entry ini untuk mengubat kerinduan semua pada cik ninina kesayangan ramai :)
bertuah badan ye qies, ramai sayang awak, siap ada yang termimpi-mimpi terngidam-ngidam nak jupe polok syiom awak, antie eda & ummi nia : read this.
antie eda siap tego maklang qies kat kluang, semata-mata bertanyakan mana ninina pojaan hati antie eda, hehe.so suwitt..


insya allah ye antie-anties, ada kelapangan nanti pasti kita kan bertemu, insya allah.
bole kita berborak & berphotoshoot sampai berpeluh.hehe.
masa tu korang layanlaa qies berkejaran sini sana, macam antie husna malam minggu lepas.secara tak sengaja terjupe kami kat Teja, precint 9.tercapai impian nak jupe qies, katanya feminat setia since qies age 6 months old..tq so much antie una coz sudi tego kami :)


ini aksi cik ninina last week, kat umah atok kluang,wah dia sememangnya teruja bila dapat bermain kat laman umah atok yang luas tu, sambil tengok ke parit kot-kot ada 'feees' =fish.
so syomel dia sebut :p




momma's peberet peektures ni taw!
si mulut nipis, cheeeky..





eh yayang nak poo poo ke eksesais tu?




oloh oloh rambut pokok kelapak dia sambil main car mickey.sapa lagi yang makeoverkan dia kalau bukan maklang dia tu :D

* eh cepat join GA butik maklang tau*


ada puluh puluh lagi aksi qies main-main kat laman umah atok, tapi next entry la ye =)



nak oh naaaak, NIKON nampak nie nanes nak oiy..!
ehheehe.


oh okay,time's up.
masa untuk berbusiness..customer seme suda tak sabar mau melihat baju bajan baru utk disopeng, ramai yang sms/pm kat fb.hehe sabar sabar ye momma..memang addicted kan beli baju anak nie sbb seme syomel gila.ai yang bisnes ni pun rambang mata bile nak pilih kat suplier.kuikuikui.


btw tq so much ye anties sebab ada yang dah kasi duhet raya in advanced for qies!
qies kata tengkiu so much anties & friends..

alhamdulillah murah rezeki anak momma..
nanti qies plak kasi adiah yee :)





9 comments:

~LaDaYaNa~ said...

yeayy!!momma update gmbar ninina ikat tocang kelapa..hihi..sape la yg x rindu nk jmpe n polok cium budak tomey sorg nie..harus termimpi2 slalu...heeee~

IKHLAS : ANTIE EDA...=D

iduraz said...

aduii, ngan pokok kelapak, qies super duper comeii..memanglah ramai yang termimpi ini budak syomell..gewaaam. teringin nak jumpa dia live.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

makin cumilss qies..geammm macam nak gigit mulot dye tuuuu...ehehehe

Mama Qiestina said...

antie eda, hehehe harus update utk tatapan feminat macam antie eda :)

siaaan dia smpi ngigau jupe qies eh? insya allah ne day kita jupe yeek bole gomol qies n kejar qies..

Mama Qiestina said...

iduraz,

tq antieee :)
rambut pokok kelapa tuuu pujaan hati ramaai kan :P

one day kita jupe eh!

Mama Qiestina said...

mama mya,

makin cumils..makin macam-macam kerenah diaa!

haa tang mulut tula tak bole blah..

ummi nia said...

muahahaha..nama ummi nia pn ada jgk..hope dpt jumpa gak qies next week ehh..

Suliana said...

comelnya qies, rambut dah bolhe ikat.. siap la mama beli aksesori plak kat kepala dia tu .. hehe

Dokter faRyn said...

cute!!! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails